Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Orașul Cîmpeni, vizitat sâmbătă dimineața de numeroși candidați din Alba la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

candidati-parlamentare-campeni05Deși afară se înregistrau foarte puțin peste 0° C și era o ceață ”apăsătoare” pe dealurile din apropierea Cîmpeniului, vremea rece de sfârșit de noiembrie din această dimineață nu a împiedicat pe câțiva dintre candidații județului nostru la alegerile parlamentare să meargă în campanie electorală în ”Capitala Țării Moților”. 

Interesul deosebit al candidaților pentru Parlamentul României față de acest orășel de munte s-a datorat faptului că sâmbăta este aici zi de piață săptămânală, unde vin de obicei numeroși orășeni și locuitori din zona Munților Apuseni pentru a-și face cumpărăturile de sfârșit de săptămână: fructe, legume, lactate, animale și diverse produse nealimentare.

candidati-parlamentare-campeni10Astfel, aflându-mă în trecere întâmplătoare prin centrul orașului spre piața agroalimentară, am întâlnit pe candidații Partidului Social Democrat pentru Senatul României – Daniel Breaz și Ioan Călin Andreș – însoțiți de echipa locală, pe Corneliu Olar – candidat pentru Camera Deputaților – alături de echipa Partidului Național Liberal în care se regăsea Ion Dumitrel – președintele Consiliului Județean Alba și consilierul județean Marius Ceteraș, iar din urmă au venit candidații Partidului Mișcarea Populară – Clement Negruț și Traian Nicolae Ursaleș – însoțiți de mai mulți colegi de partid.

Echipele celor trei partide au străbătut centrul orașului spre piața agroalimentară și de lactate, au discutat cu oamenii, s-au prezentat, au făcut fotografii pentru rețelele de socializare, au împărțit calendare și pliante, dovedind că fac campanie electorală legală. Iar cum orașul este mic și candidații au parcurs în general același traseu, la un moment dat echipele celor trei partide s-au intersectat în aproximativ același loc, majoritatea politicienilor s-au salutat, iar unii și-au urat succes la alegeri: Daniel Breaz și Corneliu Olar fiind cei pe care i-am surprins în fața mea făcând acest lucru.

Posibil ca orașul să fi fost vizitat azi și de echipele altor partide, dar această sâmbătă nu a fost singura dată când candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie au venit în Cîmpeni pentru a-și atrage simpatizanți, localitatea fiind vizitată și sâmbetele trecute de echipele de campanie ale mai multor partide.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=3048]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea