Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Opt mașini din Ocna Mureș au fost avariate: O parte din acoperișul unui bloc s-a prăbușit din cauza vântului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

masini avariate Ocna Mures01Opt autoturisme situate pe strada Aleea Independenței din Ocna Mureș, județul Alba, au fost avariate luni, 20 aprilie, în jurul orei 21.00.

Potrivit IPJ Alba, avarierea s-a produs după ce plăci dintr-un acoperiș au fost smulse de vânt. Din fericire nu au existat victime.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un incident asemănător s-a produs la Aiud unde a fost avariat parțial un autoturism, potrivit ISU Alba. Pompierii din Aiud au intervenit, în jurul orei 21.00, pentru degajarea unor fragmente dintr-un acoperiș de bloc parțial desprins.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, s-au desprins plăcile de pe acoperișul blocului nr. 42 și au căzut, în mare parte, pe parbrizul, capota și cupeul mașinilor aflate în zonă. Majoritatea sunt proprietate personală ale celor care domiciliază în imobilul cu pricina.

Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului (ora 21.40). Nu știm, deocamdată, marca mașinilor avariate, dacă aveau asigurare CASCO sau pagubele produse.

UPDATE 1: Potrivit unor informații, acoperișul era construit din plăci de azbociment și lemn care au fost desprinse din cauza unei vijelii puternice. Pentru asigurarea perimetrului au intervenit pompierii de la SVSU Ocna-Mureș.

Sursa foto Facebook

[nggallery id=360]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea