FOTO. O româncă din Alba candidează pentru un post de consilier local într-un oraș din Bulgaria. Ce mesaj are tânăra pentru alegători

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O albaiuliancă stabilită de mai mulți ani în Bulgaria candideazã la alegerile pentru Consiliul Local al orașului Tsarevo.

Este vorba despre Simon Nicoleta, originară din Alba Iulia și stabilită de 13 ani în Bulgaria. Tânăra candidează pentru funcția de consilier local în orașul Tsarevo, la alegerile care vor avea loc în 27 octombrie.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Nicoleta a hotărât să se înscrie în această cursă pentru faptul că este româncă și vrea să dezvolte turismul românesc pe teritoriul Bulgariei, dar și turismul bulgar pe teritoriul României.

Avem curajul, entuziasmul, capacitatea, energia și voinţa de a ne face ideile. Mai mult ne motivează faptul că facem parte din comunitatea democratică a „Bulgariei Democrate” – alternativa reală a modelului actual”, scrie albaiulianca pe pagina personală de facebook.

Pentru încă o săptămână, Nicoleta se află în campanie electorală, iar mesajul pe care îl transmite se referă în special la dezvoltarea turismului în orașul unde locuiește: „O să am grijă ca data viitoare când veți vizita Tsarevo să aveți un sejur mult mai plăcut!”

Orașul Tsarevo, cunoscut de mulți turiști sub numele Vasiliko sau Michurin, este așezat pe două peninsule în jurul unui golf superb, la 70 km de la orașul Burgas și la 17 km de orașul-stațiune Primorsko.

Pe peninsula sudică turiștii pot vizita rămășițele unei cetăți din Evul Mediu. La sud de oraș, după săpături arheologice, au fost găsite resturi de amfore și ceramică romană din sec. IV-VI.

Tsarevo are 3 plaje și un port nou și datorită lui se dezvoltă întreaga regiune Strandja.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419