Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| O nouă ,,megainvestiție” în infrastructura județului Alba, anunțată! 40km de drumuri din DJ750C vor fi modernizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, Marius Hațegan, vicepreședintele CJ Alba, a anunțat o nouă investiție în județul nostru.

,,O nouă megainvestiție marca a Consiliului Județean Alba.DJ 750C Sălciua-Ponor, Râmet -Valea Mănăstirii in lungime de 40 km va fi modernizat.
Investiția în valoare de 20 milioane euro va deschide integral zona centrală a județului, ținând cont de faptul ca acum în zonă se lucrează intens la Transalpina de Apuseni(78 Km).
Aceasta investiție va duce la dezvoltarea economică a zonei și sperăm, la revenirea acasă a proprietarilor de terenuri care s-au născut aici.”

Aceasta a fost promisiunea acordată cetățenilor de către Marius Hațegan, care este încrezător în valoarea și importanța acestui proiect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea