FOTO. O nouă investiție la Blaj! Se pregătește construcția Hipermarketului Kaufland, în valoare de aproape 28 de milioane de lei

FOTO. O nouă investiție la Blaj! Se pregătește construcția Hipermarketului Kaufland, în valoare de aproape 28 de milioane de lei

După ce în urmă cu trei zile, primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar, anunța semnarea celui mai mare proiect cu finanțare europeană pentru municipiu, astăzi, 7 mai, edilul a anunțat o nouă investiție impresionantă!

O investiție privată, în valoare de aproximativ 28 de milioane de lei, din partea lanțului german Kaufland, vizează construcția unui hipermarket, pe strada Iuliu Maniu. Hipermarketul care va cuprinde un magazin și alte 4 spații destinate activităților comerciale, generând astfel noi locuri de muncă pentru blăjeni.

ELIT

Această investiție va avea un mare impact economic și comercial pentru cetățenii din „Mica Romă”, a anunțat edilul Gheorghe Rotar, într-o postare făcută pe pagina sa de socializare.

„O investiție mult așteptată la Blaj! În această săptămână a fost depusă, verificată și semnată autorizația de construire pentru construcția Hipermarketului Kaufland. Situat pe strada Iuliu Maniu, nr. 101, Hipermarketul Kaufland va fi o construcție cu parter și un etaj retras, practic un magazin mare și alte 4 spații destinate activităților comerciale, deservite de 230 locuri de parcare.

Mihail David - 2020

Suprafața terenului alocat investiției este de 17.506 mp, cu o suprafață construită de 5.174,99 mp și cu o suprafață destinată spațiilor verzi de 2.645,11 mp. Vreau să precizez că întârzierea lucrărilor nu a fost cauzată de Primăria Blaj. Am primit asigurări că până la sfârșitul anului construirea Hipermarketului Kaufland va fi finalizată.

Vorbim de o importantă investiție privată, în valoare de aproape 28 milioane de lei, care, cu siguranță, va avea un mare impact economic și comercial și care îi va bucura pe blăjeni!”, a transmis edilul Gheorghe Valentin Rotar.

În urmă cu trei zile, în data de 4 mai, primarul a anunțat o investiție de de aproape 6 milioane de euro ( peste 28 de milioane de lei), pentru asfaltarea străzilor, amenajarea spațiilor verzi și construcția unui nou sediu a Bibliotecii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...