Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| O nouă dovadă de spirit civic la Alba Iulia: Un bărbat a predat poliției un portmoneu cu 6.000 de lei și un telefon, găsite pe stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marți, 17 august 2021, la Poliția Municipiului Alba Iulia s-a prezentat domnul Radu Călin, de 43 de ani, din Alba Iulia, care a predat un telefon mobil și un portmoneu cu suma de 6.199 de lei, carduri și documente.

Acesta a declarat că le-a găsit, pe partea carosabilă, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, în apropierea unui magazin.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care pierduse portmoneul și telefonul, o femeie din Alba Iulia, căreia i-au fost restituite și care le-a spus polițiștilor că a cumpărat materiale de construcție de la un magazin din zonă și, la plecare, fiind preocupată cu încărcarea cumpărăturilor în autoturism, le-a uitat pe plafonul acestuia.

Aceasta i-a mulțumit domnului Radu Călin și a declarat că, datorită lui, ziua de azi are un final fericit.

Cu modestie, domnul Radu Călin le-a spus polițiștilor că gestul său este cel pe care orice persoană responsabilă ar trebui să îl facă.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba îi adresează, în mod public, felicitări pentru spiritul civic desăvârșit de care a dat dovadă.

”Am făcut gestul pe care orice persoană responsabilă ar trebui să îl facă”, a spus Radu Călin, un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, după ce a predat poliție un telefon mobil și un portmoneu în care erau peste 6.000 de lei, găsite pe stradă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din județul Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună! Pensia medie a pensionarilor speciali, 16.333 de lei/lună, mai mare de 7 ori decât media pensiei bazată pe contributivitate, 2393 de lei/lună Delegația Fondului Monetar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea