// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO: O femeie a murit în urma exploziei urmate de incendiu de la Fabrica de Arme Cugir

O femeie a murit în incendiul de la Fabrica de Arme Cugir, producătoare de muniție și armament. Potrivit ISU Alba, o explozie s-a produs într-un tunel subteran de testare și a fost urmată de incendiu. Reprezentanții ISU Alba au informat inițial că un incendiu a izbucnit luni la Fabrica de Arme Cugir, companie de stat producătoare de armament. Ulterior, pompierii au revenit spunând că o explozie s-a produs într-un tunel subteran de testare. Explozia a fost urmată de incendiu. Toți angajații au reușit să iasă din clădirea, cu excepția unei femei, care era dată dispărută. Ulterior, aceasta a fost găsită carbonizată.

Știrea inițială: Un incendiu cu degajare mare de fum a izbicnit luni, în jurul orei 11.oo, la Fabrica de arme din Cugir.

Garda Sebes a intervenit cu 1 ASAS, o ambulanță SMURD tip B și 7 subof pentru stingerea unui incendiu care se manifestă cu degajare mare de fum la Fabrica de arme din Cugir, în zona poligonului.

Potrivit ISU Alba, au fost cerute forțe în sprijin de la ISU Hunedoara 1 ( AMB SMURD B2) și de la ISU SB (CBRN) ISU ALBA.

La faţa locului a fost adusă de la Sibiu şi o autospecială care poate interveni în cazul unor accidente chimice şi radiologice.

UPDATE: Din primele informații de la fața locului ar fi luat foc galerie de tragere. Cauza este încă necunoscută.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO, VIDEO: O femeie a murit în urma exploziei urmate de incendiu de la Fabrica de Arme Cugir

  1. Andre 12.11.2018 la 12:46

    Unde sunt toate autospecialele pompierilor care erau în fabrică? Unde sunt pompierii care erau odată în fabrică? Aveam printre cei mai buni pompieri din România…. Acum așteptăm să vină pompierii din alte orașe și județe! “Felicitări” conducerii orașului

  2. Eu 12.11.2018 la 17:14

    Vin autospeciale din alte orase? Bine ca platim si pompierii atunci cand achitam impozitele locale… Probabil primaria ar trebui sa achizitioneze 1-2 autospeciale din fonduri europene.