Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Nunta de aur la Abrud: Seniorii care au împlinit 50 de ani de căsătorie premiații de autorități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 3 octombrie, în orașul Abrud au fost sărbătorite cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Organizată de către Primărie, nunta de aur a fost celebrată de mai multe cupluri care au anunțat împlinirea a jumătate de veac de conviețuire.

„Primăria oraşului Abrud i-a sărbătorit şi i-a premiat astăzi pe cei care, în anul 2021, au împlinit 50 de ani de la momentul fericit al căsătoriei. Ne-am bucurat să le fim alături, retrăind împreună ziua în care şi-au spus un „DA” sincer, care a durat peste o jumătate de veac.

Emoţiile noastre de organizatori, de oameni care am încercat să arătăm cât de mult preţuim familia, s-au împletit cu emoţiile seniorilor noştri, pentru care putem fi copii sau nepoţi. Le spunem tuturor un „LA MULŢI ANI” din suflet şi le mulţumim pentru că, în aceste timpuri, ne reamintesc să îi preţuim pe cei dragi!”, au transmis reprezentanții primăriei Abrud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat

Bogdan Ilea

Publicat

în

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat În data de 24, la Sebeș și 25 aprilie, la Cugir, ascoiația „La Pas”, alături de companiile Star Transmission & Star Assembly, organizează evenimentul „Bucuria Florilor.” Pentru a celebra ziua biodiversității oamenii care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea