Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| „Nu atingeți roșiile!”: Anunțul hilar pus pe niște produse în piață, care au ajuns să coste 40 de lei/kg

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Nu atingeți roșiile!”: Anunțul hilar pus pe niște produse în piață, care au ajuns să coste 40 de lei/kg

Prețurile mari la alimente cu care românii se confruntă în ultimul timp, datorită inflației care a crescut la un nivel greu de suportat de cetățeni, nasc și o serie de situații comice.

Un astfel de exemplu poate fi întâlnit și într-o piață unde, așa cum un bărbat a indicat cu ajutorul unei fotografii postate în mediul online, vânzătorii au pus un semn cu „nu atingeți roșiile!” pe produsul respectiv.

Inflația pe luna martie a trecut, pentru prima oară în ultimii 18 ani, peste 10%, potrivit datelor INS publicate marți, asta după ce în urmă cu câteva zile Ministerul Finanțelor anunțase că datoria publică a României a depășit pragul de 50% din PIB.

Guvernul cu inflație și datorie publică record

Potrivit datelor publicate de către Institutul Național de Statistică rata inflației pentru luna martie a ajuns la 10,2%, față de 8,53% cât a fost în luna februarie, cea mai mare rată din ultimii 18 ani. Față de luna martie a anului trecut, cele mai mari creșteri de prețuri s-au înregistrat la gaze naturale (46,49%), la combustibili (34,16%), la cartofi(36,5%) şi la uleiul comestibil cu 32,33%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea