FOTO Nouă jandarmi noi, absolvenți ai Școlilor de la Fălticeni și Drăgășani, la Jandarmeria Alba

Începând cu data de 05.11.2018 s-au alăturat colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba un număr de 9 noi colegi, se arată într-un comunicat de presă trimis, marți, de IJJ Alba.

Subofițerii sunt absolvenți ai  Școlilor Militare de subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, promoția 2018 și au  fost repartizați la Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba.

ELIT

Ei vor fi incluși într-un program de pregătire specifică locului de muncă și apoi vor fi repartizați în structurile operative ale inspectoratului, unde își vor desfășura activitatea.

Conducerea inspectoratului a urat ”bun-venit” noilor colegi într-un cadru festiv, asigurându-i  tot sprijinul de care vor avea nevoie. Colonel Giurea Marius Claudiu, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba, și-a exprimat ”speranța într-o cât mai bună integrare în colectivul inspectoratului și o dezvoltare permanentă a capacităților fizice și intelectuale ale celor 9 subofițeri, pentru o carieră de succes”.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...