Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Nou RECORD la Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia. 11 șefi de promoție cu media 10

Publicat

în

Scoala Mihai Eminescu Alba Iulia sefi promotie19Rezultatele bune înregistrate de Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia par să nu se mai oprească. Dacă în 2013 patru elevi au obținut media 10 la Evaluarea Națională, iar în această primăvară 18 au participat la olimpiadele naționale, dintre care doi, la două discipline este rândul unui nou record intern. 11 șefi de promoție, toți cu media 10, după patru ani de școală.  

În timp ce la alte școli gimnaziale sau licee, șeful de promoție obține o medie peste 9,50, la ”Mihai Eminescu” nu doar că are media 10, ci sunt 11 elevi în această situație. Și, să nu mai vorbim că sunt mulți cu medii de peste 9,90 adică cu una sau două medii de 9, în cei patru ani de studiu.

Cei 11 sunt Ciobanu Ioana, Florea Andreea, Lazăr Iulia Cătălina, Potopea Paula, Todor Cristina, Vesa Mădălina, Ouș Ana-Maria, Oltean Emilia, Totoian Marius, Drăgoi Ovidiu și Giurgiu Mihai. Dintre aceștia, Lazăr Iulia Cătălina a obținut cele mai bune rezultate fiind prezentă la olimpiada națională de limba română 3 ani consecutiv. Experiența din ultima fază internă a olimpiadelor o cunoaște și Floarea Andreea care a participat de două ori la concursul de cultură și spiritualitate românească. Ceilalți elevi, participanți la olimpiade au primit premii speciale și mențiuni.

Electrica Furnizare Discount

Profesorii diriginți ai celor 11 elevi, șefi de promoție din 2014 sunt Elena Popa – educație muzicală, Bandici Emanuela – limba română, Oanță Emilia – engleză și Grozav Vasile – sport.

Sub conducerea directoarei Rodica Marinescu și a directoarei adjunct Ileana Țăran, școala care poartă numele celui mai mare poet din istoria României ”înflorește” de la an la an.

[nggallery id=1944]

Publicitate

Ştirea zilei

20 ianuarie 2022: Peste 19.000 cazuri de COVID, raportate în România – bilanț parțial

Publicat

în

20 ianuarie 2022: Peste 19.000 cazuri de COVID, raportate în România. 43 decese provocate de CORONAVIRUS – bilanț parțial

În cursul dimineții de joi, 20 ianuarie 2022, autoritățile au transmis bilanțul parțial de coronavirus în România.

CITEȘTE ȘI: 19 ianuarie 2022: Peste 16.000 cazuri de COVID, raportate în România. 58 decese provocate de CORONAVIRUS – bilanț parțial

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 20 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 19.105 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

Electrica Furnizare Discount

De asemenea, au fost raportate 43 decese, dintre care 4 anterioare.

Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Citește mai mult

Ştirea zilei

Avertizare meteo: COD GALBEN de viscol în zona montană a județului Alba. Rafale de peste 100 km/h

Publicat

în

Avertizare meteo: COD GALBEN de viscol în zona montană a județului Alba. Rafale de peste 100 km/h

ANM a emis o avertizare meteo de tip Cod Galben de vânt puternic, pentru zona montană a județului Alba, valabilă până sâmbătă dimineața.

În intervalul menționat, la munte, în special la altitudini de peste 1600 m, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 80…100 km/h, va fi viscol, vizibilitatea redusă și zăpada troienită.

În intervalul menționat, în județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Bistrița-Năsăud și Mureș, vântul va prezenta intensificări, cu viteze de 55…65 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

Electrica Furnizare Discount

În zona montană înaltă vântul va continua să prezinte intensificări și la sfârșitul săptămânii, temporar vor fi ninsori viscolite și vizibilitate redusă.

Citește mai mult

Ştirea zilei

ACCIDENT RUTIER pe DN74, la Izvorul Ampoiului: Șofer RĂNIT, după ce ar fi intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Publicat

în

ACCIDENT RUTIER pe DN74, la Izvorul Ampoiului: Șofer RĂNIT, după ce ar fi intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Un accident rutier a avut loc joi dimineață, pe DN74, în localitatea Izvorul Ampoiului.

Potrivit IPJ Alba este vorba despre o coliziune între un autoturism și un stâlp de electricitate.

Electrica Furnizare Discount

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni, posibil ușoare.

Revenim cu amănunte.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare