Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Nou RECORD la Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia. 11 șefi de promoție cu media 10

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scoala Mihai Eminescu Alba Iulia sefi promotie19Rezultatele bune înregistrate de Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia par să nu se mai oprească. Dacă în 2013 patru elevi au obținut media 10 la Evaluarea Națională, iar în această primăvară 18 au participat la olimpiadele naționale, dintre care doi, la două discipline este rândul unui nou record intern. 11 șefi de promoție, toți cu media 10, după patru ani de școală.  

În timp ce la alte școli gimnaziale sau licee, șeful de promoție obține o medie peste 9,50, la ”Mihai Eminescu” nu doar că are media 10, ci sunt 11 elevi în această situație. Și, să nu mai vorbim că sunt mulți cu medii de peste 9,90 adică cu una sau două medii de 9, în cei patru ani de studiu.

Cei 11 sunt Ciobanu Ioana, Florea Andreea, Lazăr Iulia Cătălina, Potopea Paula, Todor Cristina, Vesa Mădălina, Ouș Ana-Maria, Oltean Emilia, Totoian Marius, Drăgoi Ovidiu și Giurgiu Mihai. Dintre aceștia, Lazăr Iulia Cătălina a obținut cele mai bune rezultate fiind prezentă la olimpiada națională de limba română 3 ani consecutiv. Experiența din ultima fază internă a olimpiadelor o cunoaște și Floarea Andreea care a participat de două ori la concursul de cultură și spiritualitate românească. Ceilalți elevi, participanți la olimpiade au primit premii speciale și mențiuni.

Profesorii diriginți ai celor 11 elevi, șefi de promoție din 2014 sunt Elena Popa – educație muzicală, Bandici Emanuela – limba română, Oanță Emilia – engleză și Grozav Vasile – sport.

Sub conducerea directoarei Rodica Marinescu și a directoarei adjunct Ileana Țăran, școala care poartă numele celui mai mare poet din istoria României ”înflorește” de la an la an.

[nggallery id=1944]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea