FOTO: Noi premii pentru tinerii cursanţi ai Şcolii de Arte din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba

Tinerii cursanţi ai Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba au obţinut recent noi premii care le-au răsplătit munca depusă în acest an pentru pregătire artistică. De această dată tinerii au adus în Alba trei premii obţinute la Festivalul – Concurs de muzică ușoară „Ritmuri în mileniul III” de la Berzasca, judeţul Caraş–Severin.

În urma concursului de interpretare la categoria de vârstă 12 –16 ani Cristiana Viorel a obţinut locul III, la categoria de vârstă 16 – 24 de ani, Ana Maria Oltean a obţinut locul II şi Elena Maria Păcurar o menţiune.

ELIT

Cele trei tinere sunt cursante la Clasa de Canto – Muzică Uşoară din cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, fiind pregătite de profesorul Marinela Popa.

Festivalul – Concurs de muzică ușoară „Ritmuri în mileniul III” a ajuns în acest an la cea de-a XX-a ediţie şi în cadrul acestuia au concurat copii din întreaga ţară. Festivalul cuprinde două secțiuni: una pentru tineri interpreți cu vârsta cuprinsă între 13-15 ani şi a doua pentru tineri interpreți cu vârsta cuprinsă între 16-24 ani.

Scopul festivalului este de a descoperi și lansa noi și valoroase talente din domeniul muzicii ușoare. Evenimentul este organizat anual de Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” Reșița, Consiliul Local Berzasca, Primăria Berzasca și Casa de Cultură Berzasca.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419