Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Nicușor Stanciu recidivează în Champions League! *Ex-uniristul a înscris pentru Steaua în returul cu Aktobe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicușor Stanciu se simte excelent în Champions League și a marcat iarăși pentru Steaua în actuala ediție a întrecerii continentale, în returul cu Aktobe, câștigat de campioana României cu 2-1 (2-0), contând pentru al treilea tur preliminar.

Chipciu a deschis scorul în minutul 3, iar ex-uniristul a majorat avantajul în minutul 39, după o fază excelentă a trupei lui Gâlcă, cu 10 pase consecutive. Steaua s-a calificat în play-off și este sigură de prezența în grupe, fie în Champions League, fie în Europa League, în cazul eliminării.

Stanciu a fost utilizat titular, dar a fost înlocuit în minutul 49, din pricina unei accidentări la gleznă. Tot pe „Național Arena” a marcat fostul jucător al Unirii, în turul precedent, cu Stromsgodset, ajungând la un total de 3 reușite în Champions League (una la Varșovia în ediția trecută). Steaua și celelalte formații românești își vor afla adversarul vineri, când va fi tragerea la sorți a play-off-ului în Champions League și Europa League.

Steaua va fi cap de serie, alături de Salzburg, APOEL, BATE şi Ludogoreţ, iar printre posibilele adversare ale roş-albaştrilor din urna a doua se numără Maribor (Slovenia), Legia (Polonia), Malmo (Suedia), Slovan Bratislava (Slovacia) şi Aalborg (Danemarca).

[nggallery id=2158]

 

Foto: Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea