FOTO: Navobi Cricău – Industria Galda de Jos 0-6 (0-4) | Set la zero în primul amical al anului pentru divizionara terță

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Industria Galda s-a impus cu un categoric 6-0 (4-0) în primul amical al anului, susținut la Cricău, cu Navobi (locul secund în Seria întâi a Ligii a V-a), pregătită de Silviu Miron (ce a oficiat la centru), tocmai directorul tehnic al divizionarei terțe.

Golurile au fost marcate de Bedelean (8), Al. Costea (17), S. Mureșan (21), R. Trif (38), Boancă (61) și Cioară (66).

USR - Alegeri parlamentare 2020

Meciul a fost alert, în ciuda suprafeței de joc dificile, zăpadă înghețată pe majoritatea terenului, și controlat de trupa lui Paul Ciucă, mai ales în primul mitan când s-a jucat numai la o singură poartă. Dacă în actul întâi, Iancău (singurul portar din efectivul Industriei) a înghețat efectiv, pe final acesta a avut câteva intervenții salutare.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Într-o perioadă de pauză competițională cu numeroase modificări de lot (au plecat Căt. Ștef, Rodean, G. Goronea, Cernea – la muncă, iar Boancă este așteptat la Juventus București), Industria, care l-a convins pe S. Mureșan (curtat de Unirea Alba Iulia) să rămână în „galben-albastru”, a testat trei jucători noi: fundașul Robert Mattias (20 ani, originar din Jidvei, ultima dată în Ungaria, la Balaton, liga a 3-a, a jucat și la AFC Odorheiu Secuiesc), mijlocașul de bandă Sergiu Socaci (22 de ani, ASA Tg. Mureș) și atacantul Adi Drăgoi (Olimpia Aiud), ce au evoluat în actul secund, la ultimul renunțându-se.

Au absentat, din diverse motive, Apetri, R. Moga, M. Cristea (ușoare probleme de sănătate), D. Popa (răcit), Oniche (nu va evolua în retur, întrând la școala de jandarmi), Baghiu (la serviciu), E. Lazăr (portarul Transalpinei nu s-a mai prezentat). De remarcat și intrarea în repriza a doua a tânărului D. Stoia (Limbenii Limba), ce are numai 15 ani.

Industria: Iancău – Fl. Schiau, Olar, R. Trif, Frențiu – Bedelean, D. Lupșan, D. Sîrbu, Costea – S. Mureșan, Dup (prima repriză), respectiv Iancău – A. Crăciun, Haiduc, Mattias, Puha – Socaciu, Boancă, Vonya, Weiner – Cioară, A. Drăgoi (actul secund), mai intrând D. Stoia. Următorul amical va fi sâmbătă, 3 februarie, în deplasare, cu CS Ocna Mureș.

 

Dan HENEGAR