FOTO. Motocicliști din toată țara se întâlnesc la Alba Iulia pentru o campanie caritabilă: Paradă, concerte și concursuri

Motocicliști din toată țara se întâlnesc, în 24-26 iunie, la Alba Iulia, la prima ediție a Festivalului ”Bikers Party Alba Iulia 2016” ce are un scop caritabil – strângerea de fonduri în vederea achiziționării de aparatură pentru centrul Maria Beatrice.

motociclisti15O parte din motocicliști s-au întâlnit, miercuri, în parcarea centrului Maria Beatrice din Alba Iulia, pentru a realiza un filmuleț de promovare a festivalului, care va fi difuzat în câteva zile.

Apulum Bikers are ca scop reunirea în ”Cealaltă Capitală” a membrilor cluburilor de motociclism din întreaga țară, cărora li se vor adăuga și alți invitați, într-o sărbătoare a tuturor iubitorilor sportului pe două roți. Un alt scop al evenimentului, este o campanie caritabilă destinată Centrului Maria Beatrice Alba Iulia, unde foarte mulți copii cu dizabilități și care au suferit accidente sunt tratați în cele mai bune condiții. ”Prin această campanie încercăm să ajutăm, cu sprijinul fiecăruia, la dotarea cu echipament terapeutic de care au nevoie”, spun organizatorii.

Manifestarea, care va avea loc la Vinț (Pensiunea Drumul Dragostei),  este structurată pe trei zile, în care vor avea loc parade ale motocicletelor, costumelor și dotărilor auxiliare, jocuri și concursuri interactive, concerte și recitaluri ale unor formații rock din România (Bucovina, Times of Need, Breathelast, Goodday, Krepuskul, Sanctuar, Stardust).

Festivaluri de acest gen au loc de mai mulți ani și în alte orașe din România, unde au căpătat o adevărata tradiție.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...