Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Moș Crăciun Motociclist a ajuns la peste 40 de familii din Alba: Bikerii au împărțit brazi, alimente și cadouri persoanelor nevoiașe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Moș Crăciun Motociclist a ajuns la peste 40 de familii din Alba: Bikerii au împărțit brazi, alimente și cadouri persoanelor nevoiașe

Campania ”Moș Crăciun Motociclist” organizată de Lupii Sigidavei Cugir a ajuns anul acesta la ediția a VIII-a. Așa cum ne-au obișnuit, bikerii nu au uitat de cei aflați în nevoie și alături de partenerii lor au adus bucurie persoanelor nevoiașe din județ.

Anul acesta acțiunea a  fost făcută în parteneriat cu STC/STA și s-a desfășurat în orașele Cugir, Aiud și Alba Iulia. Organizatorii Lupii Sigidavei Cugir i-au avut ca și colaboratori pe motocicliștii de la Apulum Bikers și Aiud Bikers.

Citește și: MESAJE de CRACIUN 2022. URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

”În prag de sărbătoare, să ne deschidem sufletele și să fim solidari cu cei pe care viața îi pune în dificultate și nu au un nivel de trai decent la fel ca noi!

Acțiunea s-a desfășurat în orașele Cugir, Alba Iulia și Aiud împreună cu prietenii noștri de la Apulum Bikers și Aiud Bikers RC. În acest an, Star Transmission Cugir și Star Assembly Sebeș sunt sponsorii principali ai acțiunii umanitare și vrem pe acestă cale să le mulțumim pentru că le pasă”, au transmis reprezentanții organizației din Cugir.

Citește și: Mesaje de Crăciun pentru familie. FELICITARI și URARI pentru cei dragi

Astfel, Moș Crăciun Motociclist a ajuns încărcat de daruri la 45 de familii din județ. Copilașii, dar și adulții s-au bucurat de brazii de Crăciun gata împodobiți pe care moșul i-a pregătit special pentru ei, dar și de alimente pentru a pregăti masa de sărbătoare. Nu au lipsit nici darurile de sub brad, iar fericirea de pe chipurile oamenilor a fost răsplata perfectă pentru motocicliști.

Acțiunea va lua final în Ajunul Crăciunului, în fața Catedralei din Cugir, când peste 150 de copii vor primi plăsuțe cu dulciuri de la Moș Crăciun.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea