Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Moș Crăciun a venit mai repede pentru angajații firmei RER-VEST: S-au trezit cu saci de deșeuri la ușa sediului din centrul orașului Alba Iulia

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Moș Crăciun a venit mai repede pentru angajații firmei RER-VEST: S-au trezit cu saci de deșeuri la ușa sediului din centrul orașului Alba Iulia. Polițiștii locali au intervenit

Angajații firmei de salubrizare din Alba Iulia s-au trezit cu o surpriză când au văzut că un albaiulian le-a adus deșeurile necolectate la ușa sediului din oraș.

Albaiulianul nu este la prima ”ispravă” de genul acesta. Acum câteva săptămâni a făcut din nou aceleași demersuri pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că deșeurile nu îi sunt colecate în conformitate cu contractul pe care acesta îl are cu firma.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Angajații au contactat Poliția Locală, pentrua face bărbatul să ia deșeurile din fața sediului.

Pentru ziarulunirea.ro, albaiulianul a declarat ”Poliția locală a fost alertată deoarece angajații firmei de salubrizare au crezut că depozitez deșeuri pe domeniul public.

Acum exact două săptămâni am făcut din nou același lucru l-am luat saci de gunoi și le-am dus direct facila ușor ca să nu mai trebuiască să se deplaseze ei. E din nou nu au ridicat gunoiul așa că le-am adus din nou deșeurile ca să le fac treaba mai ușoară. Am ajuns din nou la discuția dacă e sacul transparent sau nu e sacul transparent. Domnișoara mi-a spus că să stau pe loc că ea dorește să sune la poliția locală, i-am spus să sune la poliția locală fără niciun fel de problemă. Au venit doi domn de la poliția locală cărora le-am explicat situația iar dă-mi și mi-au spus că dacă situația se repetă și gunoiul nu este ridicat să fac plângere direct la poliția locală și ei vor investga în continuare. Le-am și spus celor de la firma de salubrizare că următoarea dată când se întâmplă lucrul ăsta le voi depune plângere și la Garda de Mediu.

Eu locuiesc la ieșirea spre Pâclișa. Ei îmi repetă că nu sunt buni sarcini care depozitez eu gunoiul reciclabil și mi-au spus că anul trecut mi-a dat 25 de saci dar ei de fapt au dat doar trei și nu sunt suficienți. În schimb cu facturile nu întârzie niciodată, la 00:01 deja este factura emisă în format electronic iar apoi vine și prin poștă ziua următoare.

Albaiulianul a postat isprava pe o rețea de socializare, unde a primit numai cuvinte de laudă și încurajări din partea altor cetățeni ai orașului care se arată la fel de nemulțumiți de modul în care firma de salubrizare prestează serviciile.

Citește și: Bani mai mulți pentru salubrizare puțină: MAJORAREA tarifului pentru colectarea gunoiului, în Alba Iulia, aprobată de consilierii locali PNL

Chiar astăzi, în cadrul unei ședințe de consiliu local, un proiect care prevede noi majorări ale tarifelor la colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile a fost votat pozitiv de către Consiliul Local din municipiul Alba Iulia.

În cazul în care proiectul va trece în forma în care a fost astăzi introdus pe ordinea de zi prețul la colectarea deșeurilor va fi unul dintre cele mai mari din România ajungând la 17,11 RON/ persoană/ lună.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea