Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Momente pline de emoție la ISU ALBA: Treceri în rezervă și final de cariera militară pentru 2 pompieri din Sebeș și Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Momente pline de emoție joi, la ISU ALBA, cu ocazia trecerii în rezervă și final de cariera militară pentru 2 pompieri din Sebeș și Aiud.

”Cu lacrimi în ochi și multă emoție, astăzi, în cadrul unui ceremonial festiv, 2 colegi de la ISU Alba au fost trecuți în rezervă cu drept la pensie.

Colegii noștri, Plutonier adjutant Dreghiciu de la Garda de intervenție Sebeș și Plutonier adjutant Avram Marius de la Detașamentul Aiud și-au luat rămas bun de la colegii cu care au participat la sutele de intervenție de-a lungul anilor de muncă în folosul comunității.

Aceștia au fost felicitați și au primit zeci de aplauze din partea tuturor colegilor, pentru profesionalismul și dedicarea cu care s-au implicat în salvarea semenilor lor.

Pensie lungă să aveți!”, au transmis reprezentanții instituției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea