Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Momente emoționante la ISU Alba: Trecere în rezervă a plutonierului adjutant șef Bradea Dorin Aurel, după 26 de ani de carieră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Momente pline de emoție au avut loc marți, 5 ianuarie 2021, la ISU ALBA, cu ocazia trecerii în rezervă și final de carieră militară pentru plutonierul adjutant șef Bradea Dorin Aurel.

”Colegul nostru, plutonier adjutant șef Bradea Dorin Aurel, după o vechime în serviciu de peste 26 de ani, a fost trecut astăzi în rezervă cu drept la pensie în cadrul unui ceremonial militar, într-un cadru restrâns.

Acesta a primit un ultim onor din partea colegilor de la Detașamentul de Pompieri Aiud și a fost felicitat pentru dedicarea, devotamentul, profesionalismul și implicarea activă de care a dat dovadă pe tot parcursul carierei sale de pompier militar.

De astăzi, începe o nouă etapă în viața colegului nostru, cu acest prilej, îi transmitem zile liniștite, multă sănătate și îi dorim să se bucure de pensie cât mai mult timp de acum înainte”, au transmis pe pagina de facebook reprezentanții ISU Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea