FOTO| Momente emoționante, de Ziua Pompierilor, la ISU Alba: Trecere în rezervă a unui coleg după 30 de ani de activitate și avansare în grad pentru 6 militari

Cu ocazia Zilei Pompierilor din România, 13 septembrie, 6 pompieri de la ISU Alba au fost avansați în grad înainte de termen pentru realizări și merite excepționale în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. De asemenea, un coleg de al lor, după 30 de ani de activitate înspre binele cetățeanului, a fost trecut în rezervă.

Astfel , la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,UNIREA” al județului Alba au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, un număr de 2 ofițeri și 4 subofițeri care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă, după cum urmează:
Ofițeri
Lt. Col. Sularea Vasile Ioan
Lt Col. Alexă Victor Claudiu
Subofițeri
Plt. adj. Țara Dumitru Marcel
Plt. adj. Paul Horea
Plt. adj. Fleșer Sergiu Daniel
Plt maj. Petruș Constantin Gheorghe

ELIT

,,De asemenea, cu lacrimi în ochi și multă emoție, colegul nostru, colonel Dogar Silviu Adrian, Adjunct al Inspectorului Șef, a fost trecut în rezervă cu drept la pensie, după mai bine de 30 de ani de muncă în slujba cetățenilor.

Colegul nostru a fost felicitat și a primit zeci de mulțumiri din partea tuturor colegilor și conducerii Inspectoratului pentru devotamentul, profesionalismul și dedicarea cu care s-a implicat în toată activitatea profesională.
Felicitări și sperăm să te bucuri de cât mai mulți ani de pensie!” Au comentat cei de la ISU Alba, într-un mesaj dedicat salvatorilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419