Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Momente emoționante, de Ziua Pompierilor, la ISU Alba: Trecere în rezervă a unui coleg după 30 de ani de activitate și avansare în grad pentru 6 militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia Zilei Pompierilor din România, 13 septembrie, 6 pompieri de la ISU Alba au fost avansați în grad înainte de termen pentru realizări și merite excepționale în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. De asemenea, un coleg de al lor, după 30 de ani de activitate înspre binele cetățeanului, a fost trecut în rezervă.

Astfel , la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,UNIREA” al județului Alba au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, un număr de 2 ofițeri și 4 subofițeri care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă, după cum urmează:
Ofițeri
Lt. Col. Sularea Vasile Ioan
Lt Col. Alexă Victor Claudiu
Subofițeri
Plt. adj. Țara Dumitru Marcel
Plt. adj. Paul Horea
Plt. adj. Fleșer Sergiu Daniel
Plt maj. Petruș Constantin Gheorghe

,,De asemenea, cu lacrimi în ochi și multă emoție, colegul nostru, colonel Dogar Silviu Adrian, Adjunct al Inspectorului Șef, a fost trecut în rezervă cu drept la pensie, după mai bine de 30 de ani de muncă în slujba cetățenilor.

Colegul nostru a fost felicitat și a primit zeci de mulțumiri din partea tuturor colegilor și conducerii Inspectoratului pentru devotamentul, profesionalismul și dedicarea cu care s-a implicat în toată activitatea profesională.
Felicitări și sperăm să te bucuri de cât mai mulți ani de pensie!” Au comentat cei de la ISU Alba, într-un mesaj dedicat salvatorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea