Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Moment emoționant la ISU ALBA: Ceremonial de trecere în rezervă pentru Inspectorul Șef, Guia Adrian Marius, după o carieră militară de 33 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni, 16 noiembrie 2020, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a colonelului Guia Adrian Marius, Inspector Șef al I. S. U. Alba!, acesta încheind o carieră militară începută acum 33 de ani.

La finalul carierei a fost felicitat de către prefectul județului Alba, comandanții celorlalte arme ale M. A. I. dar și de către întreg colectivul pompierilor militari.

„Domnul Colonel a îndeplinit din octombrie 2018 până în prezent funcția de Inspector Șef al ISU Alba. Experiența anterioară include funcții de conducere atât în segmentul operativ cat și în cel preventiv.

Este absolvent al Liceului Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia (1991), al Institutului Militar de Infanterie si Chimie „Nicolae Balcescu” Sibiu (1995) și al mai multor Cursuri post universitare de master și de specializare în managementul situațiilor de urgență.

În perioada petrecută la comanda ISU Alba a avut de gestionat unele din cele mai complexe misiuni: Aniversarea Centenarului Marii Uniri, Vizita Sanctității Sale Papa Francisc, Incendii de amploare (fabrica Solina și Manastirea Râmeț), Inundații (Răchită) și nu în ultimul rând situația de risc epidemiologic generată de noul coronavirus.

Pentru întreaga carieră dedicată în slujba cetățenilor și pentru exemplul de corectitudine și cinste pe care l-a insuflat, vă mulțumim și va dorim multă sănătate!”, au scris reprezentanții ISU Alba pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea