FOTO| Moment emoționant la ISU ALBA: Ceremonial de trecere în rezervă pentru Inspectorul Șef, Guia Adrian Marius, după o carieră militară de 33 de ani

Luni, 16 noiembrie 2020, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a colonelului Guia Adrian Marius, Inspector Șef al I. S. U. Alba!, acesta încheind o carieră militară începută acum 33 de ani.

La finalul carierei a fost felicitat de către prefectul județului Alba, comandanții celorlalte arme ale M. A. I. dar și de către întreg colectivul pompierilor militari.

Elit ELIT

„Domnul Colonel a îndeplinit din octombrie 2018 până în prezent funcția de Inspector Șef al ISU Alba. Experiența anterioară include funcții de conducere atât în segmentul operativ cat și în cel preventiv.

Este absolvent al Liceului Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia (1991), al Institutului Militar de Infanterie si Chimie „Nicolae Balcescu” Sibiu (1995) și al mai multor Cursuri post universitare de master și de specializare în managementul situațiilor de urgență.

În perioada petrecută la comanda ISU Alba a avut de gestionat unele din cele mai complexe misiuni: Aniversarea Centenarului Marii Uniri, Vizita Sanctității Sale Papa Francisc, Incendii de amploare (fabrica Solina și Manastirea Râmeț), Inundații (Răchită) și nu în ultimul rând situația de risc epidemiologic generată de noul coronavirus.

Pentru întreaga carieră dedicată în slujba cetățenilor și pentru exemplul de corectitudine și cinste pe care l-a insuflat, vă mulțumim și va dorim multă sănătate!”, au scris reprezentanții ISU Alba pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419