Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Mobilizare exemplară într-un sat din comuna Șpring: Localnicii au curățat cimitirul, locul de veci al celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mobilizare exemplară sâmbătă într-un sat din comuna Șpring. Localnicii au curățat cimitirul, locul de veci al celor dragi.

Sâmbătă, în ciuda vremii urâte de afară, localnicii din satul Vingard s-au mobilizat și cu mic cu mare au curățat cimitirul, locul unde odihnesc cei dragi lor.

Gestul sătenilor nu a scăpat nelăudat de tânăra primăriță a comunei Șpring care i-a felicitat și le-a mulțumit într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

”Exemplu de mobilizare în satul Vingard, comuna Șpring! Cetățenii implicați au curățat cimitirul satului, locul unde odihnesc cei dragi. Felicitări pentru implicare, oameni harnici!”, a scris edilul.

Iulia Stănilă este primar din 2020. Când a candidat, locuia în Bucureşti, unde acorda primarilor din toată ţara consultanță pentru fonduri europene. În timp ce îi ajută pe edili să-şi dezvolte comunităţile, când ajungea la părinţi, în Șpring, mergea prin noroi şi aduna frustrări. Se uita cu admiraţie peste gard, la vecinii din Ciugud, comună aflată la doar 20 de kilometri, care a crescut uimitor cu fonduri europene. A văzut că se poate şi a vrut să fie la fel şi în satul ei natal. A candidat şi a câştigat în fata primarului de atunci, aflat în funcţie de 16 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea