Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia), în calificări la US Open | Albaiulianca, antrenament alături de Eugenie Bouchard

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A șasea jucătoare a României în clasamentul WTA, albaiulianca Miriam Bulgaru (24 de ani, 214 WTA) s-a pozat alături de Eugenie Bouchard, după un antrenament efectuat, la New York, alături de sportiva canadiană.

Miriam Bulgaru va debuta în noaptea zilei de miercuri, 23 august, având meci cu Ankita Raina (30 ani, India, 182 WTA)

Ambele se pregătesc de turneul preliminar al ediției 2023 a Openului American, pentru sportiva din Cetatea Marii Uniri fiind al doilea turneu de Grand Șlem al anului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Eugenie Bouchard (29 de ani, 216 WTA) nu a reușit să se califice pe tabloul principal în niciun turneu de mare șlem, în acest sezon, aflându-se într-o situație similară cu Miriam Bulgaru, din acest punct de vedere. US Open 2023 se va desfășura în perioada 28 august – 10 septembrie.  În acest an, Miriam Bulgaru, legitimată la CSM Unirea Alba Iulia, a mai participat la Openul Franței, turneul de la Roland Garros, unde a fost eliminată în turul secund al calificărilor, ajungând și pe tabloul principal al WTA 250 de la Hamburg.

sursa: sport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea