Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Minoră accidentată de un autoturism, pe str. Lalelelor din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost rănită luni după-masă, într-un accident de circulație produs pe str. Lalelelor din Alba Iulia.

Potrivit primelor date de la fața locului, minora a traversat strada printr-un loc nepermis, moment în care a fost surprinsă și accidentată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani.

Victima a fost transportată la UPU Alba, pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit polițiștilor fata s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure iar șoferul autoturismului Dacia 1310, implicat în accident nu a reușit să o evite. În urma impactului minora s-a ales cu o fractură occipitală și a rămas internată în spital pentru tratament de specialitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice Reabilitarea și modernizarea drumului județean care pornește de pe Valea Arieșului, din   Sălciua de Sus (DN 75), străbate zona Munților Apuseni și face […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea