Ziarul Unirea

FOTO: Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa i-a asigurat pe cugireni ca cele două fabrici de armament şi muniţie vor beneficia de sprijinul Guvernului

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

psd cugir009Chiar dacă vremea nu s-a arătat deloc prietenoasă peste 3000 de localnici au ţinut să ia parte la manifestarea  organizată de social-democraţii din Cugir cu ocazia celebrării Zilei de 1 Mai. Participanţii au indurate rigorile ploii în așteptarea personalităţilor anunţate care au sosit la Cugir potrivit programului stabilit: miniştrii Mircea Duşa şi Dan Şova, precum şi candidaţii la europarlamentare, Maria Grapini, Victor Negrescu şi Laurenţiu Rebega.

Oficiile de gazdă au fost făcute de Mircea Trifan, preşedintele organizației Cugir a PSD și viceprimarul Horia Rotche.  Festivităţile au fost deschise de liderul organizaţiei Alba a PSD, deputatul Ioan Dârzu care a prezentat invitaţii şi cărora le-a acordat posibilitatea să se adreseze celor prezenţi. În aplauzele participanţilor au luat cuvântul candidaţii la Parlamentul European Maria Grapini, Victor Negrescu şi Laurenţiu Rebega după care au urmat alocuţiunile susţinute de minștrii Dan Şova şi Mircea Duşa.

ELIT

Adresându-se celor prezenţi Mircea Duşa a declarat:

Ştiu că aveţi în oraşul d-voastră două unităţi care lucrează pentru industria de apărare, două societăţi de prestigiu  L-am rugat pe premierul Victor Ponta să accepte o rectificare pozitivă a Ministerului Apărării, iar banii să se întoarcă apoi spre industria de apărare, în scopul revigorării acestui important sector. În acest sens vom lansa comenzi către cele două fabrici care să asigure producţia de tehnică militară. Vom urmării în acelaşi timp ca aceste unităţi să beneficieze de un program concret de modernizare care să asigure o producţie cât mai performantă”. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Proiect ambiţios al candidatului PNL Cristian Oniciu: Turismul – un angajament pentru Ciuruleasa (P)

Aşezarea geografică a comunei Ciuruleasa ne oferă o şansă în plus pentru dezvoltare, în special pentru ceea înseamnă partea de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 Comentarii

S.P.Q.R. 1 mai 2014 at 17:16

BAI DUSAAA,…tu ai habar,cu ce se maninca armata ??? O intrebare banala,ptr un prost ca tine !!! UN civil retardat,ajuns ministru unei armate,de care altadata se temeau imperii.Ca si EUTANASIUL cujerean !!! Voi toata cloaca politica ordinara,…MINTITI CUM RESPIRATI !!! Cu minciuni ordinare,mici,bere,postere,galeti,brichete,etc…furati un popor ADORMIT,IN MARE PARTE !!! Fereasca-va DUMNEZEU,…sa se trezeasca vreodata,..ca voi,toata clasa politica,…nici in gauri de serpi sau sobolani,nu scapati. Eu de abia astept,…un razboi civil,…sau vre-un cataclism nimicitor,…sa va STIRPEASCA ODATA,…TRADATORII NEAMULUI ROMANESC !

Paul 1 mai 2014 at 23:55

Pai, ce sa spuna si el la tine acasa si in campanie electorala? Ca s-au terminat banii cu pensiile militarilor? Ca tot promitem la toti de toate, dar bugetul tot noi il „alimentam„.

bau 2 mai 2014 at 2:10

PSD,PNL,PDL,PMP,USL,USD=MAFIA

nicu 2 mai 2014 at 15:03

Nu este nevoie de sprijin pentru ca fabricile au fost bine sprijinite pe rand de Atanasiu, Nicusor, Rosianu, Morariu si alti sprijinitori de elita!

cugir 2 mai 2014 at 22:05

daca vreti sa fceti ceva pentru orasul asta,atunci dati fabrica la star transmission.asa o sa fie locuri de munca si aici nu doar la sebes.

bogdan 3 mai 2014 at 15:52

Acest ministru xenofob este un GIGEL CA SI MULTI ALTII DIN ACEST GUVERN DE RAHAT

Mihai 3 mai 2014 at 17:28

Mircea Dusa este cel mai nebun ministru al apararii,este un ministru care a dat o lege tiparita aiurea,in monitorul oficial,este cel mai tampit si imoral ministru PSD,din toate guvernele posibile,ce mai e campania electorala,trebuie sa promita si ei ceva pentru amaratul acela de oras,unde 65% sunt someri si nu muncesc nicaieri sunt plecati prin alte tarii,si el vrea ca sa adune tinerii care mai sunt prin tara,ma refer la sexul masculin,pentru sa lupte pentru jegosii astia de politicieni,adica acea lege aiurea sa te prezinti obligatoriu la recrutare,e uite eu ca simplu cetatean care nu am un job care sa mi-l asigure statul roman,eu nu ma prezint,altu nu are decat sa lupte pentru proeuropenii aia de ucrainieni,care isi scot ochiul,unul altuia.

elector vesel 4 mai 2014 at 17:21

asta e cel cu „cadavrele neisufletite ale mortilor decedati „?
citat aproximativ…in fine cei ce au cazut cu autocarul intr-o rapa in Muntenegru … asta e omu cu pleonasmul antologic ?

alexandru 5 mai 2014 at 14:27

armata romana are in stoc peste 1 milion de arme akm, si munitie cat cuprind toate depozitele uitate prin tara. um cugir nu poate oferi nimic modern in caz de razboi. nici macar nu au reuasit omologarea armei la calibru nato.razboaiele moderne se duc cu arme pe care industria de aparare romaneasca nici nu viseaza sa le produca vreodata. noi cu akm-ul si mitraliera jumelata.notiuni de genul shorad, vshorad,uav….dusa voturi viseaza….um cugir ar trebui sa treaca pe productie civila, eventual o preluare stc.in rest traiasca psd.romanii merita din plin acest partid.

Comentariile sunt oprite