Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Militari din toate colţurile ţării, prezenţi la întâlnirea de 20 de ani, la Colegiul „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Promotia 1994 la Colegiul Militar Mihai Viteazulr89Militari din toate colţurile ţării au venit la întâlnirea de 20 de ani organizată astăzi, la ora 10.00, la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Şi chiar au fost din toate regiunile ţării, Banat, Moldova, Ardeal, Oltenia, Bucureşti  şi atenţie, doar 3 din Alba Iulia. Acest lucru arată că Liceul Militar din Alba Iulia a fost şi pe vremuri cu interes pentru tinerii din toată ţara.

Promoţia 1994 a Colegiului Militar a avut 5 clase cu profil matematică fizică, iar din cei aproximativ 100 de elevi astăzi au fost prezenţi 53, unii însoţiţi de neveste şi copii. Chiar dacă nu toţi mai lucrează în sistem şi-au adus aminte cu mare drag de anii trăiţi la Alba Iulia, Colegiul Militar fiind o instituţie de învăţământ care îşi respectă absolvenţii, iar imaginile tuturor pot fi văzute pe holurile şcolii. Dacă nu le-a făcut statuie şefii de promoţie au plăci de onoare, pentru ca memoria lor să fie mereu vie, în timp ce la alte licee, elevii cu cele mai bune medii sunt uitaţi de la un an la altul.

Nevestele militarilor nu ar ratat ocazia de a realiza o imagine cu aparatul de fotografiat, tableta sau telefonul mobil, tabloului de absolvenţi din 1994 şi chiar mai mult şi-au fotografiat copiii lângă costumele şi simbolurile militare. Ziua s-a încheiat cu o masă la Hotelul Militar din centrul municipiului, unde fiecare caporal, sergent, căpitan, maior, colonel sau general a vorbit despre evenimentele din viaţa ultimilor ani. Întâlnirea absolvenţilor Colegiului Militar are loc din 5 în 5 ani.

[nggallery id=1909]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea