Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – Minerul Motru 3-0 (1-0) | Victorie așteptată de trei jocuri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

După 3 rezultate negative, Metalurgistul Cugir a reuşit să câştige în etapa a 5-a a eşalonMetalurgistul Cugir - Minerul Motru 61ului terţ, acasă cu Minerul Motru, scor 3-0 (1-0).

Scorul a fost deschis de Șt. Radu (16) – după un corner, fundaș aflat la prima reușită stagională. După pauză, Opric s-a dovedit inspirat la înlocuiri, iar „rezervele” și-au pus amprenta pe rezultatul final: Afrapt a pasat decisiv pentru Cîrstean (la 2-0) și I. Radu a punctat pentru 3-0.

*Opric: „S-a văzut o altă față a echipei”

Sunt mulțumit și de joc și de rezultat. Modificările în primul unsprezece au adus un suflu nou în echipă, în condițiile în care Minerul Motru este un adversar mult mai valoros decât Giarmata. La Lugoj mergem după trei pucnte, cu toate că ne așteaptă un meci dificil„, a precizat Marius Opric.

*S-a jucat pe contre

Minerii au fost arțăgoși sub Drăgana. Șirul ocaziilor a fost deschis de Tudoran, min. 10 – șut în plasa laterală, din poziție singur cu portarul. Cugirul s-a instalat la timonă, dar Bănică a intervenit salutar în câteva rânduri, o altă oportunitate fiind risipită de Cîrstean (21). La reluare, Șt. Radu i-a lăsat locul lui Necșulescu, iar Bănică a scos excelent șutul lui M. Neagu (51).  Oaspeții puteau egala la centrarea lui Gavrilescu prin fața porții (53).

*Descătușare în ultima jumătate

Cîrstean a finalizat simplu, cu latul, din 6 metri, după o centrare trimisă de nou-intratul Afrapt și a majorat diferența în min. 64. O altă rezervă, I. Radu (70), abia intrat în teren a preluat ștafeta și a marcat simplu.

*Opric a schimbat jumătate de echipă

Supărat pentru semieșecul cu Giarmata, antrenorul Marius Opric a schimbat jumătate dintre titulari, intrând în primul unsprezece Itu, Cîrstean, Tiut, L. Moldovan și M. Neagu.

*Minerii, deplasare cu autoturismele

Din pricina problemelor financiare, minerii au fost la un pas să nu se prezinte. Până la urmă deplasarea a fost efectuată cu 16 jucători, 3 autoturisme și un microbuz.

Au evoluat echipele: Metalurgistul: Tiut – Bold, Goșa, Șt. Radu, Huțanu, Chelaru, M. Neagu, Piko, L. Moldovan, Itu, Cîrstean; rezerve Dragotă – Goronea, Necșulescu, I. Radu, Ghergar, Afrapt, Tăban. Antrenor Marius Opric.

Minerul: Bănică – Iclăzan, Nueleanu, Colareza, Schinteie, G. Cruceru, Tobă, C. Gavrilescu, Gh. Tudoran, Cerbu, Ghighilicea; rezerve Gorun, Stroescu, Pruteanu, Vrîncuți, Jianu. Antrenor Ion Alecu.

Etapa viitoare, trupa lui Opric se deplasează la Lugoj.

[nggallery id=1038]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea