Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – CSU Alba Iulia 1-3 (0-1), în Cupa României | Studenții, calificare fără emoții

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir – CSU Alba Iulia, 1-3 (0-1), pe „Arena Cugir”, o calificare meritată formației universitare

Gâțan (25) a deschis scorul cu un șut de la distanță, execuție la care a greșit tânărul portar Herlea. B. Lazăr (56) a majora avantajul tot cu o execuție de la distanță, de la 20 de metri, în dreapta lui Herlea. Kilyen (67) a dus scorul la unul de neprezentare cu un șut din careu, bară-gol. Goronea (84) a redus ecartul cu o reluare din apropiere, la șutul lui M. Codrea care a lovit bara.

O victorie de justețe a universitarilor care au controlat în întregime confruntarea în care pe teren s-au regăsit și fiii celor doi antrenori principali Sebastian Itu și Bogdan Minteuan. E posibil ca în turul al treilea al cupei să fie CSM Unirea – CSU Alba Iulia, în 14 august

Partida a fost dominată de vizitatori, care au avut posesia în prima repriză, ocazii mai ratând Minteuan și Gâțan. În tribune au fost aproximativ 500 de spectatori. „Roș-albaștrii” au evoluat modest, nereușind să șuteze spre buturile lui Paharnicu, care a șomat în primele 45 de minute.

Un duel interesant între conjudețene care s-a aflat față-n față și în ediția trecută, la Galtiu, unde s-au impus universitari (scor 4-3, în prelungiri, după o „remontada”, de la 0-2 la pauză). În primul tur, „roș-albaștrii” au evoluat tot pe propriul teren (4-1, după 120 de minute, cu ACS Mediaș), iar studenții din Cetatea Marii Uniri au câștigat clar cu SR Brașov (4-0, sub Tâmpa).

Foto: Fan Metalurgistul


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, scor fluviu cu CSM Deva, în Cupa României! „Alb-negrii”, antrenament cu publicul

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia s-a calificat fără emoții în turul al treilea al Cupei României, „alb-negrii” învingând clar pe „Cetate” juniorii de la CSM Deva, scor 15-0 (10-0), un simplu antrnament cu public, o formalitate. La pauză a fost 10-0, remarcându-se Voinea – cu un „careu”   Gazdele au deschis scorul în minutul 3 prin […]

Citește mai mult