FOTO| Mesaje inscripționate de VOLUNTARI pe trecerea de pietoni, în Alba Iulia, pentru prevenirea producerii de accidente

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

La Alba Iulia, activiștii se pun pe treabă și dau dovadă de o implicare demnă de admirat. Dacă până acum s-au implicat în diverse proiecte adresate tinerilor, sau utile societății, iată că s-au mai gândit la o activitate interesantă, una de prevenție a accidentelor pe trecerea de pieton.

Ideea inovativă se adresează persoanelor care stau mereu cu ochii în telefon, uită să se asigure sau trec strada cu căștile în urechi. Sâmbătă, aceștia au inscripționat prima trecere de pietoni, pe cea de lângă Liceul de Arte „Regina Maria”. Proiectul continuă și tot mai multe zebre vor fi inscripționate cu mesaje de prevenire de către membrii grupului RO 100: „ asigură-te”, „nu folosi telefonul”, „nu alerga”, „scoate căștile” etc.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
„Suntem voluntari ai Platformei RO100. A fost o încercare acum, iar săptămâna viitoare vom avea o acțiune mai amplă, probabil sâmbătă” a declarat Emma Bădilă, voluntară în cadrul proiectului, pentru ziarulunirea.ro.

sursa: facebook Andreea Mitrofan

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Adela SPĂTAR