FOTO: Melisa Memiș, libero-ul Volei Alba Blaj pentru Final Four-ul Champions League! După Tijana Malešević şi Nataša Krsmanović, al treilea transfer al campioanei României pentru turneul final de la București!

Volei Alba Blaj a achiziționat-o pe Melisa Memiș, un libero din campionatul Turciei, fiind al treilea transfer al campioanei României, pentru întărirea lotului, în vederea unei prezențe onorabile în Final Four-ul Champions League, de la București, din 5-6 mai, după ce le-a achiziționat pe Tijana Malešević (extremă. 27 de ani) şi Nataša Krsmanović (centru, 32 de ani), două jucătoare din naționala Serbiei, ce au cărți de vizită importante pentru voleiul feminin din Europa.

Citește și: FOTO: Tijana Malešević şi Nataša Krsmanović, transferuri de marcă la Volei Alba Blaj pentru Final Four-ul Champions League!

ELIT

Cele două internaționale au evoluat recent la Seramiksan, în campionatul Turciei, de unde a venit și libero-ul Melisa Memiș (20 de ani, Kameroglu Beylikdüzü), care o va înlocuit pe Marina Vujovic, sârboaica nevoită să se opereze la genunchiul drept. Accidentarea libero-ului Marina Vujovic a obligat la achiziționarea unei voleibaliste pentru acoperirea respectivului post, jucătoarea proaspăt achiziționată urmând să aibă drept de joc doar în Champions League.

*Libero urmărit de campioanei Europei, VakifBank Istanbul!

Mihail David - 2020

CSM Volei Alba Blaj anunţă transferul liberoului turc Melisa Memiş, care va drept de joc la turneul Final Four al Ligii Campionilor, pe care îl va găzdui, în perioada 5-6 mai 2018, la Sala Polivalentă din Bucureşti. În vârstă de 20 ani, pe care i-a împlinit pe 27 ianuarie, Melisa Memiş (1,69 m) este considerată una dintre marile speranţe ale voleiului feminin din Turcia, fiind internaţională U19 şi U21. Ea a evoluat în ultimul sezon la echipa de primă ligă Kameroglu Beylikdüzü, locul 8 în puternicul campionat al Turciei, unde a fost titulară de drept. Specialiştii din Turcia afirmă că Melisa Memiş se află în atenţia campioanei Europei, VakifBank Istanbul, în vederea unui viitor transfer.

Melisa Memiş, care va purta numărul 12 pe tricou, este cea de-a treia voleibalistă transferată de Volei Alba Blaj pentru turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce, în această săptămână, au mai semnat cu campioana României extrema Tijana Malešević  şi centrul Nataša Krsmanović, cele trei jucătoare urmând să aibă drept de joc doar în Liga Campionilor. Melisa Memiş, care se va alătura lotului blăjean în următoarele zile, vine să acopere un post deficitar la Volei Alba Blaj, cel de libero, după ce Marina Vujović a devenit indisponibilă până la sfârşitul sezonului.

 

 

Dan HENEGAR

1 comentariu

Pauăr tu dă Pipăl 22 martie 2018 at 13:30

Da-i, da-i, da-i ca „este” banii

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...