Rămâi conectat

Sport

FOTO: Tijana Malešević şi Nataša Krsmanović, transferuri de marcă la Volei Alba Blaj pentru Final Four-ul Champions League!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Pe lângă onoarea de a fi gazda celui mai important eveniment sportiv al ultimelor decenii în România, în 5-6 mai, la București, Final Four-ul Champions League la volei feminin, Volei Alba Blaj vrea să facă o figură cât mai frumoasă în semifinalele celei mai importante competiții continentale.

Din acest motiv, reprezentanta României le-a achiziționat pe Tijana Malešević (extremă. 27 de ani) şi Nataša Krsmanović (centru, 32 de ani), două jucătoare din naționala Serbiei, ce au cărți de vizită importante pentru voleiul feminin din Europa. Cele două internaționale au evoluat recent la Seramiksan, în campionatul Turciei. „Am încercat să întărim echipa în perspectiva Final Four-ului Champions League, unde vrem să facem o figură cât mai frumoasă și să facem faţa unor echipe foarte puternice şi cu bugete impresionante. Sper ca Tijana Malešević şi Nataša Krsmanović să se integreze cât mai repede în angrenajul echipei noastre, astfel încât să fim cu toţii mulţumiţi la turneul din luna mai, un eveniment extraordinar pentru România, pe care îl pregătim în cele mai mici detalii„, este declarația oferită de Vladimir Bacșiș, directorul general al CS Municipal Volei Alba Blaj.

Reprezentanta României va întâlni în penultimul act învingătoarea dublei din playoffs 6, dintre Galatasaray Istanbul și Igor Gorgonzola Novara și încearcă să-și întărească lotul, prin aceste achiziții de marcă, ce vor avea drept de joc doar în competiția continentală, în cele două jocuri din Final Four-ul Champions League, de la București, din 5-6 mai, urmând să se alăture lotului condus de Darko Zakoc în zilele următoare.

*Ambele, campioane europene!

Tijana Malešević (1,85 m) a împlinit duminică, 18 martie, 27 de ani, este componentă a naţionalei Serbiei, cu care a câştigat Campionatul European (2017) şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio (2016). Extrema din Serbia vine de la echipa turcă de primă ligă Seramiksan, urmând să poarte numărul șase pe tricou.

Nataša Krsmanović (1,88 m), care va împlini, pe 19 iunie, 33 de ani, este o fostă componentă a naţionalei Serbiei, cu care a câştigat Campionatul European în 2011 şi alături de care are două participări la Jocurile Olimpice (în 2008 şi 2012).  Centrul din Serbia va purta la echipa din „Mica Romă” numărul 5 și ultima dată a evoluat tot la echipa turcă de primă ligă Seramiksan.  Nataša Krsmanović a mai disputat un turneu Final Four de Liga Campionilor la volei feminin, în anul 2014, echipa sa, Rabita Baku, clasându-se pe locul trei, după ce în semifinale a fost învinsă de campioana acelei ediţii, Dinamo Kazan.

Accidentarea libero-ului Marina Vujovic a obligat la achiziționarea unei voleibaliste pentru acoperirea respectivului post, jucătoarea proaspăt achiziționată urmând să aibă drept de joc doar în Champions League, în întrecerea internă Selime Ilyasoglu substituind-o pe sârboaica ce a fost nevoită să se opereze la genunchiul drept.  Volei Alba Blaj a realizat aceste două transferuri, pentru a face față în meciurile din Final Four-ul Champions League, unde va avea printre oponente cele mai bune jucătoare de pe “Bătrânul Continent”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea