Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Medicina Tg. Mureş – Volei Alba-Blaj 1-3 *Echipa din „Mica Romă” a cucerit medaliile de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj bronz 53La trei ani de la înfiinţare şi în al doilea an petrecut în elită, Volei Alba Blaj a realizat prima performanţă notabilă, cucerirea medaliilor de bronz, după  ce a învins cu 3-0 pe Medicina Tg. Mureş în „finala mică”, în ultimul meci fiind o victorie cu 3-1 în deplasare, după ce gazdele au avut avantaj la seturi.

Astăzi, în partida din deplasare, blăjencele s-au impus cu scorul 3-1 (20-25, 25-23, 25-19, 25-20) şi astfel au reuşit să urce în minimum de partide pe podiumul întrecerii interne la volei feminin.

*În doi ani, o medalie, în 2015 finala mare!

Cea mai mică urbe de pe harta voleiului autohton, Blajul trăieşte clipe de fericire, după ce fetele lui Branko Gajic au tranşat net „finala mică”, în trei întâlniri, în care au pierdut un singur set!

Nu-i deloc puţin lucru ca după două doi ani petrecuţi pe prima scenă să cucereşti o medalie, mai ales într-un campionat bine cotat precum cel de volei feminin. Ne-am depăşit obiectivul, am luat o medalie şi în sezonul viitor vizăm finala campionatului. Suntem în gafic, dar în primul rând plini de satisfacţie pentru ce am realizat. Toţi cei implicaţi în destinele clubului, antrenori, conducători, jucătoare, merită felicitări, pentru că au dovedit seriozitate şi au fericit un oraş întreg„, a spus primarul Gheorghe Rotar.

*Fiesta în sală, sărbătoare în „Mica Romă”!

PVolei Alba Blaj 3este 250 de suporteri blăjeni, senzaţionali pe parcursul întregului meci, au bătut drumul până la Târgu Mureş pentru a asista la victoria ce înseamnă istorie pentru Volei Alba-Blaj, o echipă ce reprezintă mândria urbei. La finele disputei, vizitatorii au încins o horă a bucuriei, au cântat şi s-au bucurat alături de jucătoarele lui Gajic. Anul viitor, în „Mica Romă” se visează frumos, la titlu, iar la toamnă la Blaj se respiră aer de Cupele Europene

*Gajic la prima medalie

Sârbul Branko Gajic a preluat echipa blăjeană anul trecut, a fost trist când a pierdut cu Lugojul, dar acum se bucură de bronzul cucerit cu Volei Alba-Blaj, în fapt prima medalie a sa de când antrenează în România. „Noi ne-am crezut psihologic învingători înainte de meci şi am evoluat oscilant în primele trei seturi. Până la urmă ne-am atins scopul, am făcut pasul spre medalie, aşa cum ne doream. Suporterii din Blaj sunt senzaţionali, au fost mereu alături de noi şi asta s-a simţit. Sezonul viitor vrem să facem un pas mai sus, cel puţin unul„, a afirmat Branko Gajic, antrenor care în trecut a fost şi pe banca Medicinei Tg. Mureş, iar acum se pregpteşte să intre cu Blajul în Europa!

*Ştefănescu: „Târgu Mureş egal civilizaţie”

Le mulţumim celor de la Tg. Mureş că le-au permis celor 300 de blăjeni să se manifeste în sala. Asta înseamnă civilizaţie. A fost o victorie mare pentru întreaga comunitate din Blaj, pentru echipă şi pentru întregul judeţ. Ne-am atins scopul, suntem mândri că venim acasă cu o cupă şi medalii, lucru notabil pentru un orăşel precum Blajul, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Volei Alba Blaj: Adina Salaoru, Adriana Dudnic, Luminiţa Trombiţaş, Valentina Rusu, Florencia Busquets, Milagros Collar, Katja Medved (libero). Rezerve: Adina Stanciu, Miroslava Kijakova, Roxana Ivanof (n-a jucat Denisa Viloiu). Antrenor: Branko Gajic.

Foto: Dragoş BASARABA

[nggallery id=1587]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea