Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Medic ortoped nou la Spitalul Orășenesc Cugir: Cum se vor face consultațiile și ce trebuie să știe pacienții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Medic ortoped nou la Spitalul Orășenesc Cugir: Cum se vor face consultațiile și ce trebuie să știe pacienții

Începând de luni,  3 iulie 2023, în cadrul ambulatoriului Spitalului Orășenesc Cugir, își începe activitatea medicul ortoped Robert Jakab Richard Stoica. Are 32 de ani, este casătorit, născut în Hunedoara, fiind absolvent al Facultății UMF Timișoara, respectiv medic specialist ortopedie cu experiență de peste 2 ani de zile.

Domnul doctor a declarat: “am acceptat oferta managerului Florin Arion de a veni în orașul Cugir fiindcă am considerat că aici mă pot dezvolta profesional, știind că Spitalul Orășenesc Cugir este dotat cu aparatură modernă de specialitate necesară pentru a oferi servicii medicale de calitate.”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

,,Mă declar extrem de mulțumit de faptul că politica noastră de atragere de medici pe specialitățile deficitare a dat rezultate, iar dovada o reprezintă inclusiv încadrarea medicului ortoped. Venirea domnului doctor la Cugir, dintr-un mare centru universitar cum este cel din Timișoara, nu poate decât să ma bucure și să ofere tuturor pacienților din Cugir posibilitatea de a se trata aici, fără să mai fie nevoiți să meargă în alte spitale pentru tratament. Avem aparatură medicală de ultimă generație care contribuie la creșterea calității și diversității actului medical”, ne-a declarat managerul spitalului.

Consultațiile în ambulatoriu se fac în baza unor programari prealabile la numărul de telefon al spitalului, 0258751621, zilnic intre orele 07-15, iar consultațiile efective se efectuează de luni până vineri între orele 8:30-15:30.

Pacientul trebuie să aibă asupra sa cardul de sănătate și biletul de trimitere de la medicul de familie sau chitanța de plată a taxei de consultație, de la fișier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cum va fi vremea în România de Paște 2024. Prognoza METEO prevede că în jumătate de țară revine căldura

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cum va fi vremea în România de Paște 2024. Prognoza METEO prevede că în jumătate de țară revine căldura Sunt prognozate ploi de Paşte în jumătate de ţară, în timp ce în restul teritoriului prognoza arată o vreme frumoasă, potrivit celor mai recente informaţii ale meteorogilor, a spus directorul ANM, Elena Mateescu, vineri, la Antena […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea