Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Medalie de BRONZ pentru echipa de minifotbal a Florea Grup, la EURO Business Cup în Antalya

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medalie de BRONZ pentru echipa de minifotbal a Florea Grup, la EURO Business Cup în Antalya

Echipa de minifotbal a Florea Grup a câștigat medalia de bronz la competiția europeană pentru Firme și Instituții, în Antalya.

Competiția reunește echipe din 9 țări, fiecare dintre ele având câte 6 jucători pe teren. Meciurile se joacă pe gazon, dimensiunile terenului fiind de 46 x 26 m. Fiecare grupă are câte 4 echipe, iar partidele se vor juca în câte două reprize de câte 20 de minute. Meciurile au debutat astăzi, 20 octombrie, iar Florea Grup a înregistrat și prima victorie, cu scorul de 4-3, împotriva echipei BG Oil din Bulgaria. Următorul meci se va juca în această seară, începând cu ora 22:00, împotriva echipei Vakifbank din Turcia.

Florea Grup s-a calificat la această competiție alături de alte 3 echipe din România, primele clasate la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor din România, desfășurat la Deva, în perioada 24-26 iunie 2022. Florea Grup sunt, în ordinea numerelor de pe tricouri: Barna Petru Ovidiu (nr. 1), Uta Andrei Cătălin (nr. 4), Florea Cristian (nr. 7), Tripsa Robert Ioan (nr. 8), Trifa Andrei (nr. 9), Florea Marcel (nr. 10), Florea David (nr. 11), Brânză Ciprian (nr.13), Florea Andrei (nr. 22), Onaca Adrian (nr. 44).

Echipa de minifotbal a companiei Florea Grup a fost înființată pentru a răspunde pasiunii pentru fotbal a membrilor ei, iar de-a lungul timpului a câștigat multiple competiții la nivel local și regional. Este a doua participare a echipei din Alba Iulia la Euro Business Cup, prima fiind în 2019, când Florea Grup a obținut cel mai bun rezultat al unei echipe românești la această competiție. Mai mult, un membru al echipei, Ciprian Brânză, a fost desemnat atunci ca cel mai bun jucător al turneului, înscriind 10 goluri în 4 meciuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea