Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Mașinile vechi și „uitate” în parcările din Alba Iulia au început să DISPARĂ! Marea „curățenie” de primăvară din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mașinile vechi și „abandonate” de către stăpânii lor în locurile de parcare și așa puține din Alba Iulia au început încet să „dispară”.

Acest lucru s-a petrecut nu mult după anunțul Primăriei că aceste mașini vor fi ridicate și valorificate de autorități.

Astfel, mai multe mașini din orașul nostru au început să fie „împodobite”  de către polițiștii locali cu somații scrise, care anunțau noile reguli, precum și amenda între 1000 și 2000 de lei pe care șoferii ar trebui să o achite, în cazul în care nu își mutau mașina.

Viceprimarul Municipiului Alba Iulia a declarat pentru ziarulunirea.ro faptul că „Așa cum se cunoaște, în foarte multe dintre parcările residențiale sau parcările publice sunt foarte multe autoturisme care sunt parcate, sunt autoturisme abandonate sau fără stăpân.

Vom începe curățenia acestor parcări, urmând ca, în primă fază, pe aceste autoturisme să fie amplasate stickere prin care să li se aducă la cunoștiință faptul că aceastea vor fi ridicate în cazul în care proprietarul acestora nu va efecta demersuri pentru a intra în legalitate.”

Astfel, prin aceste demersuri, Primăria orașului speră să „aerisească” parcările arhipline ale orașului, în care mulți șoferi încearcă din greu să gasească un loc pentru mașinile lor, deși plătesc noile taxe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea