Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Mașină făcută scrum, la Teiuș, pe strada Tudor Vladimirescu. Pagubă totală pentru un șofer din Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

masina in flacari la teiusO mașină a fost cuprinsă de flăcări vineri, în jurul orei 14.00, pe strada Tudor Vladimirescu din Teiuș. Din primele informații, incendiul a izbucnit la compartimentul motor, din cauza unui scurtcircuit.

Potrivit unor martori de la fața locului, incendiul a fost stins de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Teiuș, până la venirea pompierilor din Aiud. Din păcate însă, așa cum se poate vedea și în imagini, mașina a fost făcută ”scrum”, doar tăblăria a rămas netopită.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, este vorba despre un autoturism marca Opel, care era staționat în fața unei curți în momentul în care a izbucnit incendiul. Se pare că s-a aprins efectiv motorul, din cauza unui scurtcircuit la partea electrică.

[nggallery id=443]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

18- 28 iulie 2024 | Tabăra Internațională de la Oașa, ediția a VI-a, organizată de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în colaborare cu Mănăstirea Oașa

Bera Larisa

Publicat

în

18- 28 iulie 2024 | Tabăra Internațională de la Oașa, ediția a VI-a, organizată de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în colaborare cu Mănăstirea Oașa Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei și Mănăstirea Oașa organizează, în perioada 18-28 iulie 2024, ediția a VI-a a Taberei Internaționale de la Oașa, la care sunt așteptați tinerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea