Rămâi conectat

Societate

FOTO: MARI reduceri la Alba Mall. Pasionaţi de shopping, acum e momentul!Puteţi face cumpărături…de invidiat!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Împătimiţii cumpărăturilor, care nu ajuns în această perioadă pe la magazine, trebuie să ştie că toate brandurile din Centrul Comercial Alba Mall au reduceri semnificative. Astfel, dacă au pus ochii pe vreun articol mai demult sau dacă doresc pur şi simplu să-şi îmbogăţească garderoba cu articole de sezon, acum e momentul să iasă la cumpărături, deoarece reducerile de preţuri sunt de până la 70%. Articolele de îmbrăcăminte, lenjeria intimă, produsele de încălţăminte, ochelarii de soare, etc. pot fi găsite la preţuri accesibile pentru toate buzunarele. Iată ce reduceri au pregătit marile magazine:

 Preţuri ispititoare, reduse cu până la  70 % pot fi găsite la articole de îmrăcăminte în magazinele „Anka’s”, „Fox”, „House of Art „,  „Kenvelo” sau „Bosinni”, iar cu 50%, în magazinul „Sense”.

În ceea ce priveşte produsele de încălţăminte, preţurile acestora sunt reduse cu până la  55 %, în cadrul magazinului “Benvenuti” sau cu  50 % în cadrul magazinelor “Leonardo” sau “Stone Creek”.

 Şi în magazinul “Optiplaza” puteţi găsi ochelarii de soare preferaţi la preţ redus cu până la 70%.

 Nici promoţiile de genul: cumperi de 300 de lei şi plăteşti doar 150 de lei sau  1+ ½  nu sunt de neglijat, acestea putând fi găsite în magazinele „Mania By Mys” şi „Leonardo”.

 Doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate în magazinul “Gatta”, unde pot achiziţiona articole la preţuri reduse până la 40% iar la cumpărături de minim 100 de lei vor primi un cadou surpriză.

 În magazinul “Grandi Firme”, toate produsele au preţuri cuprinse între 45 -250 de lei  iar produsele de lenjerie intimă sunt reduse cu până la 70 % în magazinul “Jolidon”.

Alba Mall îi aşteaptă pe albaiulieni să se bucure din plin de sezonul de reduceri aflat în plină desfăşurare!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea