Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Lucrările de modernizare la Școala din Micești, finalizate și recepționate: Investiție de peste 120.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrările de modernizare la școala din cartierul Micești, municipiul Alba Iulia, au fost finalizate, în cursul zilei de marții fiind recepționate. Investiția s-a ridicat la valoare de circa 120.000 de lei, cu TVA.

„Cum arată astăzi școala, așa va arăta mâine țara!”. Acesta este mai mult decât un citat și ar trebui să fie regula de bază pe care se construiește orice comunitate serioasă. La Alba Iulia educația este o prioritate și vom investi mereu în unitățile de învățământ din municipiu. Copiii aceștia minunați, care învață în școlile din Alba Iulia, vor fi cei care vor avea, peste ani și ani, grijă de noi și de municipiul nostru.

Anunț cu bucurie că am recepționat, astăzi, lucrările de modernizare de la Școala din Micești. În calitate de viceprimar, am luptat pentru păstrarea școlii din Micești, aceasta fiind dorința cetățenilor din zonă.

Elevii vor fi primiți într-o clădire cu un aspect nou, care a fost anvelopată, modernizată și igienizată. Costurile s-au ridicat la aproximativ 120.000 de lei + TVA, iar banii au fost asigurați din bugetul local.

Și da…nu trebuie să uităm că așa cum arată astăzi școala, va arăta în viitor Alba Iulia.

Sperăm ca, în curând, copiii noștri să revină la școală, decizie pe care va trebui să o ia Ministerul Educației și pe care cred că o așteaptă atât părinții și elevii, cât și cadrele didactice”, a scris primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea