Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Lucrări de modernizare în ritm alert la Școala Singidava și nr. 3, din Cugir: Lift pentru persoanele cu dizabilități, mobilier nou, echipamente IT și dotări în laboratoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrări de modernizare în ritm alert la Școala Singidava și nr. 3, din Cugir: Lift pentru persoanele cu dizabilități, mobilier nou, echipamente IT și dotări în laboratoare

Lucrările de modernizare a școlilor Singidava și nr. 3 din Cugir continuă în ritm alert, urmând ca în următoarele luni să fie finalizate. Urmează să fie montat mobilierul nou, echipamentele IT și dotările din laboratoare, dar și liftul pentru persoanele cu dizabilități.

Citește și: Într-un final Cugirul va avea ieșire la autostradă: Nodul rutier de pe A1, mai aproape de realizare. Ce noduri rutiere se mai deschid în România

În cadrul evaluării în teren realizată de edilul Adrian Teban și echipa de proiect din cadrul primăriei, constructorii au dat asigurări că lucrările se vor încheia în următoarele luni.

La Școala Gimnazială Singidava se lucrează cu motoarele turate la maxim, procentul de realizare fiind de peste 80%. În perioada care a mai rămas, urmează să fie finalizate: gardul împrejmuitor, terenul de sport și curtea interioară. În ceea ce privește clădirea, se fac unele finisaje, urmând montarea noilor obiecte de mobilier în fiecare sală de clasă, echipamentele IT și dotările în laboratoare.

S-au executat lucrări pentru reabilitarea interioară și exterioară, modernizarea instalaților termice, electrice și de securitate la incendii, eficientizarea energetică, accesibilizarea clădirii pentru persoanele cu dizabilități.

La Şcoala Gimnazială nr. 3 Cugir au fost investiți peste 21.000.000 lei prin proiectul „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educațională pentru învățământul general obligatoriu la Școala Gimnazială nr. 3 Cugir.”

Lucrările la corpul de pe strada Doinei sunt realizate în proporție de aproximativ 70% și prevăd modernizare pentru: interior/exterior, instalații termice, electrice și de securitate la incendii, eficientizare energetică, iluminat led, echiparea cu mobilier și echipamente, modernizare băi etc.

Se va monta lift pentru persoane cu dizabilități, vor fi executate și lucrări la gardul împrejmuitor și curtea interioară. Ulterior va fi montant mobilierul nou, necesar pentru desfășurarea a activităţii de învăţământ.

Prin același proiect au fost modernizate și corpurile de pe strada Merilor din Vinerea și de pe Aleea Constructorului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea