Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Lucian Mândruţă şi-a uitat maşina descuiată într-un oraș din Alba, cu obiecte de mii de euro înăuntru. Ce a descoperit la întoarcere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucian Mândruţă a relatat într-o postare pe contul său de Facebook, cum şi-a uitat maşina descuiată, cu cheile în contact, în centrul oraşului Abrud din Munţii Apuseni.

Duminică, Lucian Mândruţă a participat la evenimentul „Cu bicicleta în Ţara Moţilor”, un tur cu bicicleta de la Abrud la Arieşeni, pe o distanţă de 100 de kilometri.

La plecarea pe traseu, acesta a uitat maşina descuiată, cu obiecte foarte valoroase în interior. Când s-a întors, a găsit totul intact. ”Atât de important să ştiţi despre Abrud”, a transmis vedeta de televiziune.

Postarea lui Lucian Mândruţă: ”Când am plecat dimineaţă în tura ciclistă am lasat van-ul descuiat şi cu cheia înăuntru.

Ameţit, ştiu! Tot înăuntru aveam un Canon de vreo câteva mii de euro, un Macbook, un Ipad, haine diverse şi vreo două obiective foto cam scumpe şi ele.

Şapte ore mai târziu, după o zi de pedalat, sunt toate aici. Nu s-a atins nimeni de ele. Atât e important să ştiţi despre Abrud”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea