Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, locul 10 la nivel național la baschet Under 13

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de baschet feminin Under 13 a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia a terminat pe locul 10 la nivel național în urma turneului final B (locurile 9-16) disputat în Cetatea Marii Uniri, în Sala “Nicușor Marcu”.

Formația pregătită de Valentin Urian a fost gazda competiției juvenile și a pierdut un singur meci, în finala pentru locurile 9-10, scor 64-67 cu Olimpia București. Micuțele baschetbaliste albaiuliene au învins pe rând pe CSȘ Craiova (77-32), LAPI Dej (57-33) – în grupă și ACS Primo Mega Ball Pitești (scor 59-49) – în prima întâlnire eliminatorie pentru locurile 9-12.

Cu acest turneu final organizat la Alba Iulia, încheiem anul competițional la categoria Under 13, cu 13 victorii și 5 înfrângeri ocupând locul 10 la final. Urmează ca în perioada 25 iunie – 4 iulie să participăm la turneele naționale de minibaschet și Under 12 organizate în Costinești. Felicităm toate echipele prezente pentru efortul și performanța lor de-a lungul competiției. Turneul, la care a mai evoluat LPS Galați, a oferit momente de emoție și tensiune pe parcursul meciurilor, jucătoarele au demonstrat un spirit de echipă excelent, dar și o determinare deosebită. Mulțumim conducerii liceului, primăriei municipiului Alba Iulia, Complexului «Prestige» dar si părinților care și-au susținut copiii în acest an”, a declarat antrenorul Valentin Urian.

La acest turneu final B, principalele marcatoare ale gazdelor s-au dovedit Alexia Maria Birău, Eliza Maria Căta și Karina Onea.

Lotul LPS Alba Iulia: Carla Andrea Alexandru, Alexia-Maria Birău, Ana Ecaterina Damian, Cristina Maria Cioara, Eliza Maria Căta, Elisabeta-Ioana Suciu, Maya Ioana Niga, Anastasia-Maria Jitaru, Antonia-Terezia Jitaru, Alina-Natalia Balaș, Georgiana-Elena Panescu, Alexia-Maria Panescu, Ingrid Baicon Ciban, Maria Nichimiș, Karina Maria Onea.

Sursa foto: Raluca Vințan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea