FOTO, LIVE VIDEO| Ziua Drapelului, sărbătorită în Piața Tricolorului din Alba Iulia, cu respectarea regulilor de distanțare fizică și socială

Ziua Drapelului este sărbătorită, vineri 26 iunie 2020, în Piața Tricolorului din Alba Iulia. Ceremonia este organizată de Instituția Prefectului – Județul Alba.

Participă: Instituţia Prefectului – Judeţul Alba, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Arhiepiscopia Ortodoxă Română, Unitățile militare (M.Ap.N., M.A.I.) din Garnizoana Alba Iulia, Direcția Județeană de Informații Alba, Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Alba, Cercul Militar Alba Iulia, Centrul de Cultură ”Augustin Bena”, Asociația Veteranilor de Război, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere, Servicii și instituții publice din județul Alba, Partide politice, Reprezentanți mass-media.

ELIT

Primirea invitaților s-a făcut începând cu ora 9.40, la ora 10.00 au fost programate prezentarea onorului, salutul Drapelului de Luptă și ocuparea locului în dispozitiv. Ceremonia mai cuprinde o alocuțiune referitoare la sărbătorirea Zilei Drapelului; primirea Drapelului României; rostirea frazei de binecuvântare a Drapelului României de către preot și sărutarea acestuia de către oficialitățile prezente la ceremonie și înălțarea Drapelului României pe catarg pe acordurile Imnului Național al României.

Desfășurarea activităților dedicate sărbătoririi Zilei Drapelului Național se face cu respectarea strictă a regulilor de distanțare fizică și socială, prevăzute de reglementările în vigoare la nivel național privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...