FOTO, LIVE VIDEO. Toamna Cugireană 2019 – Parada portului popular, off-road, spectacole folclorice și focuri de artificii, în ultima zi de festival

Aşa cum ne-am obişnuit, la sfârșitul lunii septembrie, la Cugir, orașul de sub poalele Drăganei, se desfășoară festivalul Toamna Cugireană. A XXII-a ediție a evenimentului devenit deja tradiție a debutat sâmbătă și i-a bucurat pe cei prezenți cu expoziții inedite, concurs de off-road, spectacole pentru copii și nelipsitele concerte.

ELIT

Ziua a doua a festivalului a început cu trialul de off-road pe platoul Cetate, unde împătimiții mașinilor de teren au oferit din nou demonstrații de agilitate și îndemânare de condus pe teren accidentat.

Programul zilei de duminică a continuat cu tradiționala paradă a portului popular, care a fost, ca de obicei, deliciul publicului prezent. În compania unui număr mare de spectatori, care admirau, ascultau, cântau sau filmau, de pe marginea drumului sau de la ferestre, au trecut pe rând, grupuri îmbrăcate în cele mai frumoase costume populare, atelaje împodobite și încărcate de recoltele toamnei.

Ziua va continua cu spectacole de muzică populară, iar la ora 20.30 cu mult așteptatul foc de artifii. Seara se va încheia cu concerte The Twisters și Bucharest Jazz Orchestra cu \sebastian Burneci, invitat special, Virgil Ianțu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...