Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, LIVE VIDEO. Toamna Cugireană 2019 – Parada portului popular, off-road, spectacole folclorice și focuri de artificii, în ultima zi de festival

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aşa cum ne-am obişnuit, la sfârșitul lunii septembrie, la Cugir, orașul de sub poalele Drăganei, se desfășoară festivalul Toamna Cugireană. A XXII-a ediție a evenimentului devenit deja tradiție a debutat sâmbătă și i-a bucurat pe cei prezenți cu expoziții inedite, concurs de off-road, spectacole pentru copii și nelipsitele concerte.

Ziua a doua a festivalului a început cu trialul de off-road pe platoul Cetate, unde împătimiții mașinilor de teren au oferit din nou demonstrații de agilitate și îndemânare de condus pe teren accidentat.

Programul zilei de duminică a continuat cu tradiționala paradă a portului popular, care a fost, ca de obicei, deliciul publicului prezent. În compania unui număr mare de spectatori, care admirau, ascultau, cântau sau filmau, de pe marginea drumului sau de la ferestre, au trecut pe rând, grupuri îmbrăcate în cele mai frumoase costume populare, atelaje împodobite și încărcate de recoltele toamnei.

Ziua va continua cu spectacole de muzică populară, iar la ora 20.30 cu mult așteptatul foc de artifii. Seara se va încheia cu concerte The Twisters și Bucharest Jazz Orchestra cu \sebastian Burneci, invitat special, Virgil Ianțu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea