FOTO, LIVE VIDEO: Ploaie torențială în Alba Iulia: Sistemele de canalizare blocate din nou. Străzi din Cetate și Ampoi 3 inundate

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Vineri, în urma unei ploi torențiale, mai multe străzi principale, dar și secundare, din municipiul Alba Iulia au fost inundate și sistemele de canalizare s-au blocat din nou. Se circulă cu greu, deoarece apa pe șosea, în unele zone, depășește 20 de centimetri.

O ploaie torenţială a inundat, vineri, la Alba Iulia, mai multe străzi după ce sistemele de canalizare nu au făcut faţă cantităţii mari de precipitaţii. În Cetate, pe Bulevardul Revoluției 1989, apa depășește 20 de centimetri. De asemenea, inundații sunt și pe strada Arnsberg, pe Bulevardul Transilvaniei, în Centru în spate la BRD, dar și în cartierul Ampoi 3, în spate la depozitul Vinersar și la intrare în oraș, zona de la gară.

USR - Alegeri parlamentare 2020

O situație similară a avut loc și săptămâna trecută la Alba Iulia, oamenii fiind nemulțumiți că sistemele de canalizare sunt subdimensionate. O parte dintre ei acuză că după ce se retrag apele miroase îngrozitor din cauza mizeriei care iese din canalizare.

Aproximativ 30 de gospodării au fost inundate în municipiu și în cartierele Micești, Bărăbanț și Pâclișa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

manabet 29 iunie 2018 at 16:52

La protest in fata Primariei si Apa CTTA!!!!

1 29 iunie 2018 at 19:02

PLATIM CANAL LA FEL CA APA ;CINE E RSPONSABIL DE ACESTE INUNDATII?CONDUCEREA DE LA APA CARE I-AU SALARII SI II DOAR-N BASCA DE ATRIBUTII

Gigi 29 iunie 2018 at 19:44

Africa!Papua Noua Guinee!
Porci,Cai vin si pestii cu hartie inginerica!

H2O 29 iunie 2018 at 21:26

Nu inteleg de ce e nemultumita lumea cu inundatiile astea, oameni buni fiti fericiti ca primaria va face wifi , monumente facebook si va da focuri de artificii si salve de tun de zilele orasului, cetatii, municipiului, va aduce cantecaci celebrii sa va gâghile urechile in mod placut, face piramide si multe alte treburi importante, apa din case si subsoluri e un moft.

@Admin – te rog sa dai comentariul

Tara lui Papura Voda 29 iunie 2018 at 23:07

Persoanele care stau la masa, la terasa, cu multa apa in jurul lor, reprezinta intru-totul societatea romaneasca in anul 2018!
O societate pe care n-o intereseaza decat propria burta!

Chris 30 iunie 2018 at 5:23

Si cand te gandesti ca totul se intampla din cauza lui Soros, a agenturilor straine si a statului paralel! Traiasca concertele gratis!

!! 1 iulie 2018 at 17:36

Cand nu gandesti ca este nevoie si de scurgerea apelor pluviale nu doare a celei menajere, mai bine faci bagajele si pleci din primarie !

Comentariile sunt oprite