// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, LIVE VIDEO Festivitatea de deschidere a noului an universitar, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Luni are loc festivitatea de deschidere a anului universitar 2018-2019, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Ceremonia de organizează, ca în fiecare an, la Casa de Cultură a Studenților, iar pe lângă profesori și oficialități, participă și studenți, majoritatea din anul I de studiu.

După festivitate, studenții anului I se vor întâlni cu tutorii de specializări, pentru a se cunoaște și a discuta diverse aspecte organizatorice.

Universitatea ”1 Decembrie 1918” are circa 5.000 de studenţi şi masteranzi.

Rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz, a mulțumit invitaților că eu deschis cel de-al 28-lea an universitar, dar și studenților și deopotrivă profesorilor.

În acest an a fost una dintre cele mai bune admiteri, cu număr record de studenți, masteranzi și doctoranzi, peste 2.000 de înscriși.

De asemenea, acesta e un an universitar special deoarece sunt mulți studenți internaționali.

Daniel Breaz a mai punctat că universitatea are o ofertă educațională din ce în ce mai vastă, iar în fiecare an sunt create specializări noi, căutate pe piața muncii.

El a subliniat că a deschis linii de colaborare și cu mediul economic.

Mesajul ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, pentru studenții din Alba Iulia

Mesajul unui student al universității:

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO, LIVE VIDEO Festivitatea de deschidere a noului an universitar, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

  1. Adi 01.10.2018 la 15:19

    Bine baa, toti politicienii sunt studenti anu asta!!!

  2. Coco 01.10.2018 la 15:20

    Astia trebuie mediatizatii nu tinerii studenti care incep facultatea.

  3. ciclop 01.10.2018 la 17:37

    pai domnul asta Breaz cat de ” breaz” este si cum poate vorba ceia sa fie : si popa si hot cu doua -n ….nu poti , si rector si in parlament . Poate se teleporteaza intre Alba Iulia si parlament ,mai stii ce poate domnul “doftor ” !!!!! ca Alba este cam departisor de Parlamentul Romaniei , daca era Ploietiul sau Titu mai treaca mearga dar asa , bag seama ca este f.f.f. “breaz “, cel mai breaz dintre cei breji. !!!