FOTO LIVE VIDEO: Concert extraordinar susţinut de Al Bano la Alba Iulia. Vocea italiană cea mai cunoscută în lume a răsunat pe cea mai mare scenă culturală din România

Paul Voicu - Primar 2020

Concert extraordinar susţinut de Al Bano la Alba Iulia, dumincă, 26 august, de la ora 20:30, în Piața Cetății. Cunoscut pentru hit-uri precum „Felicita” „Sempre, sempre”, „Liberta”, Al Bano a putut fi ascultat live, în Cetatea Alba Carolina, cea mai mare scenă culturală din România.

Artistul italian a ajuns sâmbătă seara la Alba Iulia, iar duminică, înainte de concert a vizitat Cetatea Alba Carolina, unde a fost asaltat de fanii alături de care s-a fotografiat. Alături de edilul Mircea Hava a fost invitat să dea onorurile la schimbul de gardă.

ELIT

 Al Bano este vocea italiană cea mai cunoscută în lume, un artist iubit cu pasiune de publicul de pe întreg mapamondul pentru talentul incredibil și vocea minunată, dar mai ales pentru că și-a păstrat autenticitatea și nu a trădat niciodată valorile de-a lungul carierei sale extraordinare.

Mihail David - 2020

Cântecele sale au cucerit topurile și milioane de fani de pe toate continentele l-au urmărit live în concerte. În cifre, succesul lui Al Bano înseamnă 26 de discuri de aur și 8 de platină, fiind autorul a peste 430 de cântece, care au adus fericire mai multor generații.

Evenimentul a fost programat în locul Festivalului Dilema Veche, festival ce ar fi trebuit să se desfășoare în acest weekend, dar care a fost anulat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

ciclop 27 august 2018 at 15:08

a mers banda , au mers banii si in diverse buzunare .

Primarul „Piata Sfantul Asteapta” ar trebui sa spuna cetatenilor din Alba Iulia vcati bani a cheltuit cu acest concert si in plus unul mai ” rasuflat ” nu a gasit .

„Al Banu ” a luat banu , banda a mers , megafoanele au rasunat si gata „marele primar ” ne-a distrat !!!

ciclop 27 august 2018 at 15:10

Al Bano = fost-ai lele cat ai fost dar acum… nu mai este ce a fost , acum un banut in plus nu-i strica !!!altfel cine il mai baga in seama!!!in afara de „Primarul Piata Sfantul Asteapta „

ciclop 27 august 2018 at 18:05

Primarul „Piata Sfantu Asteapta” ar trebui sa spuna cetatenilor cati bani a costat „”distractia”” cu Al Bano, care a luat banu, banda a cantat si in plus de ce nu a gasit unul mai „rasuflat ” sa-i distreze pe cetatenii orasului.
Putea sa puna banda si pe un ecran mare, mare sa le arate poza , era mai cinstit si mai ieftin , nu credeti!!!

Al Bano ; fost-ai lele cat ai fost dar acum … nu mai esti ce ai fost !!!
Mai lipsea Romino Power , parca asa se numea , si tabloul era complet, se poza cu ei si Primarul „Piata Sfantu Asteapta” .
SI NU CENZURATI !!!

abc 28 august 2018 at 8:39

Ciclopule, banda despre care zici tu aici nu exista, show-ul a fost live, e clar! Dar Bregoviciul de acum 3-4 ani sigur a fost banda!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...