Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO LIVE VIDEO: Concert extraordinar susţinut de Al Bano la Alba Iulia. Vocea italiană cea mai cunoscută în lume a răsunat pe cea mai mare scenă culturală din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Concert extraordinar susţinut de Al Bano la Alba Iulia, dumincă, 26 august, de la ora 20:30, în Piața Cetății. Cunoscut pentru hit-uri precum „Felicita” „Sempre, sempre”, „Liberta”, Al Bano a putut fi ascultat live, în Cetatea Alba Carolina, cea mai mare scenă culturală din România.

Artistul italian a ajuns sâmbătă seara la Alba Iulia, iar duminică, înainte de concert a vizitat Cetatea Alba Carolina, unde a fost asaltat de fanii alături de care s-a fotografiat. Alături de edilul Mircea Hava a fost invitat să dea onorurile la schimbul de gardă.

 Al Bano este vocea italiană cea mai cunoscută în lume, un artist iubit cu pasiune de publicul de pe întreg mapamondul pentru talentul incredibil și vocea minunată, dar mai ales pentru că și-a păstrat autenticitatea și nu a trădat niciodată valorile de-a lungul carierei sale extraordinare.

Cântecele sale au cucerit topurile și milioane de fani de pe toate continentele l-au urmărit live în concerte. În cifre, succesul lui Al Bano înseamnă 26 de discuri de aur și 8 de platină, fiind autorul a peste 430 de cântece, care au adus fericire mai multor generații.

Evenimentul a fost programat în locul Festivalului Dilema Veche, festival ce ar fi trebuit să se desfășoare în acest weekend, dar care a fost anulat.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Apelul unui tânăr din Alba, pentru mama sa, bolnavă de LEUCEMIE: ”Are nevoie de mult sânge. Vă rog, donați pentru ea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apelul unui tânăr din Alba, pentru mama sa, bolnavă de LEUCEMIE: ”Are nevoie de mult sânge. Vă rog, donați pentru ea” Gabriel Pantea, un tânăr din Alba Iulia, luptă pentru viața și sănătatea mamei sale, diagnosticată cu leucemie. Băiatul a lansat un apel de donare de sânge pe rețeaua de socializare Facebook și-i roagă pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare