FOTO-LIVE VIDEO: Balul Bobocilor 2019 la Liceul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia. Celina Comșa și Bogdan Bugnariu, Miss și Mister Boboc 2019

Balul Bobocilor 2019 organizat de elevii de la Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia s-a desfășurat sâmbătă, 23 noiembrie. Pentru titlurile de Miss și Mister s-au luptat în acest an 6 perechi de boboci, proaspăt intrați pe băncile liceului. Competiţia s-a desfăşurat pe scena Casei de Cultură a Studenților, din Alba Iulia.

ELIT

Celina Comșa și Bogdan Bugnariu au demonstrat juriului că sunt cei mai descurcăreți și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc 2019.

Reamintim că, în urma concursului organizat pe internet, Celina Comșa și Bogdan Bugnariu au fost desemnaţi și Miss şi Mister Boboc 2019 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

Tema din acest an a fost „Iubirea-Cupluri celebre”, iar în probele de concurs, bobocii au trebuit să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemanarea și creativitatea. Pe lângă prezentare și cultură generală, bobocii au avut și o probă de talente și dans, dar și o probă surpriză, pregătită de organizatori.

De asemenea, George Coltor, elev al Colegiului și câștigător al titlului de Mister Popularitate Ziarul Unirea într-o ediție anterioară a balului, a oferit bobocilor aleși Miss și Mister Boboc 2019, câte o ședință foto după eveniment și un premiu surpriză.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...