FOTO, LIVE-TEXT: Sănătatea Cluj – Unirea Alba Iulia 4-1 (2-1) | Eșec drastic al „alb-negrilor”, al 3-lea consecutiv!!!

Paul Voicu - Primar 2020

Unirea Alba Iulia a înregistrat a 3-a înfrângere consecutivă, una drastică, 1-4 (1-2), în deplasare cu “virușii verzi”, formația din Cetatea Marii Uniri trăind periculos finalul turului în Seria a 5-a.

Partida din fieful Sănătății a fost începută practic de vizitatori de la 0-1, în condițiile în care D. Roman a marcat în secunda 40 cel mai rapid gol al sezonului, atacant ce a fost MVP-ul întâlnirii, cu încă două pase decisive. Fetița (13) a egalat după lansarea lui F. Morar, însă bucuria nu a durat decât 4 minute întrucât Creț (17) a readus avantajul în tabăra clujeană. La fel de prost a început și mitanul secund pentru “alb-negri”, ce au mai încasat rapid un gol, marcat de Ceaca (47), elevii lui Mihai Manea plătind tribut începuturilor dezastruoase de repriză, scorul aspru fiind pecetluit de Vlădău (79).

ELIT

*Mihai Manea: „Am mimat fotbalul!”

Din păcate, în acest meci am mimat fotbalul! Este frustrant să primești gol în secunda 40, pe lipsă de concentrare și greșeli individuale. Aceleași erori le-am făcut și la următoarele reușite adverse, iar golul patru a fost unul în care un jucător Dan Matei, ce putea să le fie tată unora dintre jucători noștri, a făcut un sprint de 70 de metri. Nu avem cum să găsim alibiuri, sunt trei eșecuri la rând, iar acest meci a fost unul în care am dezamăgit”, a spus antrenorul Mihai Manea.

Se îngroașă gluma pentru echipa albaiuliană, ce nu se regăsește în ultimele runde, având o singură victorie în 9 întâlniri. Eșecul împotriva Sănătății reprezintă o premieră negativă pentru oaspeți, ce au înregistrat cea mai categorică înfrângere din tur, în vreme ce gazdele au repurtat cea mai clară victorie. Runda a 13-a s-a dovedit una cu ghinion pentru uniriștii, ce nu și-au atins scopul în deplasarea de pe Someș, etapa viitoare fiind un nou joc extern, la Dej, pentru formația clasată pe poziția a 12-a, în zona minată a ierarhiei.

Mihail David - 2020

*1-0, MIN 1: D: ROMAN a deschis scorul în secunda 40, după o lovitură liberă executată de Ciupe, împingând mingea în plasă din alunecare, cel mai rapid gol al sezonului în Seria a 5-a

*1-1, MN. 13: FETIȚA, lansat excelent de F. Morar, a trimis pe lângă Lăzăreanu, egalând

*2-1, MIN. 17: CREȚ a finalizat din apropiere o deviere a lui D. Roman

*3-1, MIN. 47: CEACA a majorat avantajul, cu un șut puternc, după o pasă de la D. Roman

*4-1, MIN. 79: VLĂDĂU a trimis la colțul scurt, centrarea trimisă de D. Matei de pe flancul drept

După pauză s-a făcut rapid 3-1, iar Vlădău (59) a avut ocazie mare, cu capul, de a face 4-1. Șut-centrare Ak. Giurgiu (61) scos de sub bară de F. Lăzăreanu. Creț (77) a trimis alături din 10 metri la o pasă de pe stânga. Fetița (82) a tras periculos, a parat Lăzăreanu. D. Roman (90+1) a tras periculos, fiind la un pas de 5-1

Angeru a respins de sub bară șutul-centrare trimis de Mar (10). Lovitură liberă executată de I. Neag (20) – puțin pe lângă. Angeru (22) a reținut șutul lui Creț. Bârdea (28) a șutat de la marginea careului, puțin alături. Angeru (33) – o nouă întervenție excelentă, scoțând de sub bară șutul lui L. Rus. La faza următoare, Mateș a fost blocat de portarul F. Lăzăreanu, care l-a blocat pe atacantul advers, scăpat singur. I. Neag (44) a reușit să-l deposedeze pe D. Roman, aflat la 7 metri de poartă!

Echipe de start:

Sănătatea: Lăzăreanu – Cr. Paul (85, D. Bucur), D. Matei, Szolosi (58, I. Rada), Mic – Creț, Ciupe, L. Rus, Mar (60, Vlădău) – D. Roman, Ceaca (83, Tilincă); rezerve Grămadă, Gașpar. Antrenor Csaba Kis.

Unirea: Angeru –  F. Morar, I. Neag (87, Mazilu), Mardare (65, Selagea), Al. Giurgiu – Fetița, Petresc, Bârdea (75, Tat), Frăsineanu – Mateș (65, C. Avram), Mărgărit; rezerve Sporea, Ad. Matei, Joldeș. Antrenor Mihai Manea.

Arbitri Val. Florescu (Sfântu Gheorghe), Z. Biro (Belin), Cr. Ciorbea (Brașov) Observatori S. Neichi (Satu Mare), T. Ivan (Bistrița)

Avertismente: Lăzăreanu (34), Szolosi (53), Vlădău (89) / Mateș (34)

Dan HENEGAR

1 comentariu

Claudiu 15 noiembrie 2019 at 22:47

Tu mimezi pe antrenorul Manea nu jucatorii fotbalul

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...