// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

FOTO, LIVE-TEXT: Industria Galda – FC Avrig 1-0 (1-0)! Iancău, omul meciului a aparat penalty-ul lui Bratima! Baghiu, gol de trei puncte!

Industria Galda a suferit mult pentru prima victorie din 2018, în fața fanilor, omul meciul fiind portarul Iancău ce a apărat un penalty executat de Bratima (77). FC Avrig a controlat ostlitățile, unicul gol al jocului fiind marcat de Baghiu (10) – ce a profitat de gafa portarului advers

*1-0, MIN. 10: BAGHIU a șutat de la 25 de metri, pe jos, în poarta goală, după o pasă greșită a portarului advers Al. Samoilă (fost la Șurianu Sebeș)

*În minutul 77, Bratima a ratat un penalty, șut în stânga apărat de Iancău, respins în corner, Cîrstean a fost faultat în careu de Rodean

*Paul Ciucă: “Am suferit mult, Iancău a fost extraordinar”

“Îmi felicit băieții pentru puterea de luptă de care au dat dovadă. Am avut noroc, dar și un portar extraordinar – Iancău. Adversarii au lăsat o impresie deosebită, am suferit mult. Le mulțumesc jucătorilor pentru efort, am crezut până la capăt, deși am fost dominați, cum rar s-a întâmplat la noi acasă”, a spus antrenorul Paul Ciucă.

În minutul 47, S. Murețan a tras de la distanță, a reținut Samoilă, Cîrstean a solicitat penalty în minutul 52, iar peste un minut a șutat puternic, din unchi, peste bară. Frențiu, din unghi (52), a tras pe lângă. În minutul 58, Coșovan cere penalty la un contact cu Fl. Schiau. În minutul 65, iarăși vizitatorii solicită penalty, după un șut de la marginea careului, invocând un henț. În minutul 66, Cîrstean a reluat cu capul peste. În minutul 88, Risti a șutat de la 18 metri alături, iar în minutul 79, scăpat singur, S. Mureșan a sutat în portar din 8 metri! Iancău este providențial în minutul 90+3, la dubla ocazie a lui Natea și Risti, ce au șutat din apropiere!

*La pauză, 1-0

Industria a marcat la singura oportunitate și singurul șut pe spațiul porții, primul mitan fiind controlat de vizitatori

În mintul 5, Iancău a respins lovitura liberă executată de Bratima. După deschiderea scorului, tot vizitatorii sunt mai periculoși în trei rânduri: șutul lui Stelea (20) – respins de Iancău, același Stelea (24) a șutat peste, iar Cîrstean a tras din unghi, în plasa laterală. FC Avrig domină ostilitățile, găldenii grupându-se în propria jumătate și mizând pe mingi lungi trimise spre S. Mureșan.

Echipe de start: Industria: Iancău – Fl. Schiau, Haiduc, Olar, Boancă (75, Rodean) – Vonya – Frențiu, D. Lupșan, A. Costea (83, R. Moga), Baghiu (68, D. Sărbu) – S. Mureșan (89, R. Trif); rezerve Angeru, Bedelean, M. Cristea. Antrenor Paul Ciucă.

FC Avrig: Al. Samoilă – Lascu, Natea, D. Popa, Gombar – Bratima, A. Stanciu, I. Bărculeț (53, Simion), Coșovan (73, Risti), Stelea (86, Ad. Radu), Cîrstean; rezerve Cocîrcă, Risti, Ad. Radu, Lacău, Iancu, Bolta. Antrenor Mihai Ianc.

Formația din Sibiu a dat lovitura cu atacantul Adrian Cîrstean (fostul golgheter al Metalurgistului Cugir), împrumutat de la AFC Hermannstadt, alături de Lăcău și An. Stanciu, pe lista de achiziții aflându-se ex-uniristul Bratima (Păltiniș Rășinari), dar și G. Tănase, I. Bărculeţ, Stelea, veniți de la Măgura Cisnădie, ce au evoluat în trecut la Euro Șpring sau ASC Pianu, în Liga a IV-a. În tabăra găldeană sunt destule probleme: Apetri (a recidivat întinderea musculară), Dup (suspendat), Mattias (nerezolvat transferul).

Dan HENEGAR

Un răspuns la FOTO, LIVE-TEXT: Industria Galda – FC Avrig 1-0 (1-0)! Iancău, omul meciului a aparat penalty-ul lui Bratima! Baghiu, gol de trei puncte!

  1. anti Raica 17.03.2018 la 19:48

    Bai antrenoru lu peste la 90% din meciuri a fost dominata acasă echipa ta ca nu jucați nimic sunteți 0 barat