Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-SCOR: Industria Galda – Unirea Ungheni 0-0, o nouă remiză albă pentru „lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda a încheiat la egalitate, 0-0, meciul de pe teren propriu cu Unirea Ungheni din penultima etapă a Ligii a 3-a de fotbal.

Este a doua remiză albă consecutivă a Industriei, prima fiind reuşită în urmă cu 8 zile, la Zlatna, în derby-ul judeţean cu Unirea Alba Iulia. E, totodată, şi primul punct obţinut pe teren propriu de Industria în ediţia 2020-2021 a competiţiei din eşalonul fotbalistic terţ. „Este un rezultat echitabil, o remiză care ne conferă încredere. Ultimele două rezultate, cu Unirea Alba Iulia și Unirea Ungheni, echipe importante ale seriei, contează pentru noi în plan moral, chiar dacă în clasament nu mai au importanță. Acest punct este rodul muncii, disciplinei și seriozității. Mai avem jocul de la Ocna Mureș,, pe care-l folosim tot pentru pregătriea barajului de salvare”, a spus Radu Andone.

Oaspeţii au început tare meciul de la Galtiu, având o bară, prin Aldea, chiar în minutul al doilea al întâlnirii. Trei minute mai târziu, portarul Cătălin Suciu a respins şutul de la marginea careului mare al lui Vidrăşan. În replică, Vali Drăgan a reluat peste poarta adversă după o recentrare a lui Potopea (10). Şansă mare de gol a amfitrionilor în minutul 12: Bălaş a scăpat singur, dar a fost blocat în ultimul moment de Dumbrăvean. Bară şi în contul gzdelor, la un şut al lui Tripşa din colţul careului de 16 metri (26). Aproape de finalul „reprizei barelor” s-a consemnat oportunitatea avută de Petriş, care a luat şi el la ţintă una dintre barele porţii apărate de Cătălin Suciu (40). Acelaşi Cătălin Suciu a respins cu piciorul şutul lui Iuşan (44).

Repriza secundă a debutat cu o oportunitate importantă de gol a Industriei Galda. După o eroare a lui Birtalan, care, practic, i-a pasat, Vali Drăgan a reluat peste poartă cu un lob de la aproximativ 20 de metri (52). Ulterior, Tripşa a şutat şi el peste, dar din interiorul careului (80). În replică, Moţ a tras pe lângă de la 8 metri de poartă (87). Cătălin Suciu a reuşit apoi să repingă şutul de la distanţă al lui Rotaru (89). Pe final de meci, Coltor a şutat puţin pe lângă de la limita careului de 16 metri (90).

Găldenii rămân, totuşi, cea mai modestă formație a Ligii a 3-a pe teren propriu în această ediție, cu 8 insuccese din 9 partide.

Industria: Căt. Suciu/ cpt – Bălșan, Goța, Potopea, Petruse – Bălaș (60 Coltor), R. Morar (83 E. Hălălae), Goguța, Borșai (83 R. Anghel) – Tripșa (83 Ov. Crişan), Val. Drăgan (75 Al. Stan); rezerve Ov. Barna, F. Popa, D. Hulea, C. Năcreală. Antrenor Radu Andone.

Unirea Ungheni: Eremiaş/ cpt – Aldea/cpt (63 Caliani), Birtalan, Dumbrăvean, Bucur (79 Potor), Trăistar, Vidrășan (63 Roşca), Pogăcean, Moţ, Iuşan, Petriş (46 Rotaru); rezerve: Feier, Onețiu, Miclean, Solymosy, Mâneran. Antrenor Ioan Pop.

Arbitri E. Belega (Câmpulung), M. Prioteasa (Pitești), I. Onicescu (Glodeni) Observator I. Szekely (Cluj-Napoca), E. Gîț (Deva)

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea